kingpin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 arkadaşlar doruk.net in irc serverine girmeye çalışıyorum adsl kullanıcıları bir süreliğine banlanmıştır diyor ee ne yapabilirim bi konuda acaba ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bekliecen başka türlü giremezsin ki[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bayadır banlıyız ama (bu arada melekmisin hep yardım edion :P)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 kingpin +1 banliyiz eleman.....malesef bizim atraksiyonlarimiz devam ettigi surecede banli kalacaz[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Falla girmenin bir yolu var ama onuda banlanmadan önce denemen lazımdı. ikinci bir yolda miranda gibi bir program kullanarak girebiliyorsun[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 belkide trillian da olabilir onlari dene bakalim .. ..[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bir yöntem var girmeden önce nick penceresi çıkar orda nickini 23123 ve diger tüm bilgileri 123123 fln yap yani hep sayı olsun sonra connect de hatalı nick girdiniz der sonra /nick xxx (tabiki xxx yerine nickiniz) komutuyla nickini degistir ve ircdesin...[signature][hline]Aldaron Venduss Guildmaster Of Lost Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar