Wolas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 hdd regenerator ile test ettim bozuk yer yok diyor hdtunepro da test edince 1,5gb bozuk yer var diyor lowformat attım scan disk yaptım başka çare kalmadı çöpe atıyorum diski önerisi olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Onerisi olan varsa bile dinleme, verilerini kurtar, sonra da cope at disk'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Garanti varsa yolla değişime. WD değiştiriyor. Ben değiştirmiştim garantili Caviar Black'i benzer sebepten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 di said: Onerisi olan varsa bile dinleme, verilerini kurtar, sonra da cope at disk'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar