Ebemunk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Selamlar, Baktım ki GMail çok rağbet görmüş. Onun gibi bir sistemin sitesini tavsiye edeyim dedim. www.walla.com bir mail sitesi size 1GB mail veriyor. Ben aldım denedim fena değil isteyenler bakabilir. www.walla.com[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Yemin et :lol:[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Walla billa[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Suyu çıktı bu e-mail işinin.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 harbiden baydi :D ....yani 1 gb nasil dolar 2-3 tane aldiginizi dusunun aslinda sole baba bir baglantiniz olacak film atacaksiniz ....ne atraksiyon .....[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Sadece bilgilendireyim diye yazdım, ayrıca böyle bir hizmet demek ki kolay veriliyor neden insanları suçlar gibi ithamlarda bulunuyorsunuz? Alamazmı kimse 1GB e-mail?[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 var bende de kullanmıyorum.. zaten 6-7 tane mail oldu her yerden :) pop3 desteği olmayan maillet hoşuma gitmiyor zaten. denemek için almıştım, fena değil ama.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: streamon, 10 Ekim 2004 10:15 tarihinde demiş ki: harbiden baydi :D ....yani 1 gb nasil dolar 2-3 tane aldiginizi dusunun aslinda sole baba bir baglantiniz olacak film atacaksiniz ....ne atraksiyon ..... yuh be ayıp lan :) daha geçen gün msn de gmail isterim diye yırtınıodun. suyu çıktı ha : ) dayaklık adamsın vesselam...[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar