Predator Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Şimdi ben Amerikada bi arkadaşa önce 310 milyon yolladım eline ulaştı sorunsuz. Daha sonra 45 milyon yolladım bana ulaşmadığını söylüyor , banka kayıtlarında benim yolladığım gözüküyor. Yarın araştırıcam ama neden ulaşmamış olabilir ? İşbankta ikimizin hesaplarıda o Amerikadan ulaşıyor hesabına sadece (adamın yalan söyleme şansı falan yok %0 şans onu geçin o yüzden)[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 hatlar yoğundur :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 haftasonu yaptıysan o işlemi kayıda geçmemiş olabilir.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar