faki Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ardakaşlar ben 5 ay önce oyunu bırakmıştım ve dün accountumu tekrar açtırdım ve bir çok şey dfeğişmiş. force mu ma baktım 5 deyim sadece bir kalmış. ama sorun şu bunu nasıl 6 yapıyoruz :) badge almak bu iş için yeterli oluyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 evet bir de theme parkları yap...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - [Bu mesaj fortinbras tarafından 09 Ekim 2004 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 şimdi ben accou tekrar açtırdığımda 25 badge vardı ve 5. seviyedeydim. tüm theme parklar bitirilmiş vaziyetteydi. dün beri 25 badge daha topladım ama hala 6 olamadım. Bişeyi yanlış mı yapıuyorum acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 5 quest badge 1 prof badge 3 zor 3 kolay poi badge lazım. 1 prof badge kesin vardır. 5 quest badge olarak warren corvette ve theme parklar lazım bunlarıda yeterince topladıysan poi ler sırada. 45 tane poi badge var toplam: http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=game_guides&message.id=89950 burda tüm poi lerin listesi fln var. Gerekenlerin dışında birde trivian library de kütüphaneci nin sorularını cevaplayıp 1 badge daha alabilirsin maksat examine edince bio'na ulaşılması daha uzun sürsün.[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Alomatik the Quenker Slayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar