Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=55766&utm_source=1000%20W,%205.1%20SATELLITE%20HDMI,%20USB&utm_medium=EPosta&utm_campaign=GununFirsati bilenlere sorayım şunu almaya değer mi? alternatif ne düşünülebilir? kendime almıyorum babama alıcam, çok abartı bişeye gerek yok o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Ev sinema sistemleri apartman içinde düzgün kullanabilen var mı? Ben aldım ancak komşulara gürültü gider diye oturup sesini düzgün açamadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 NolaxThensbane said: Ev sinema sistemleri apartman içinde düzgün kullanabilen var mı? Ben aldım ancak komşulara gürültü gider diye oturup sesini düzgün açamadım bile. öyle oluyor. şimdi bizimkiler normalde salondaki tvnin sesini açsınlar gelmez benim odaya, ama tutupta ses sistemini açınca çok az olsa dahi ses direk odamda oluyor. Duvardan mı geçişi arttırıyor napıyor bilmiyorum ama apartmanda o iş biraz yaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar