Dev Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 valla muncher baya sardı diye çoğu bölüm hatalı olsa da zar zor geçerek buraya kadar geldim. Ama herşeyi yememe rağmen bölüm bitmedi :D.[signature][hline]Tezahüratlar by 8/DMüslüm baba sen bizi diskoya götür-La hede hödö degetin...Müslüm beeeey !-ben bey değilimnot : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir...
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 buyuk ihtimalle son bolumdur ama oyun bitince bisey olmadıgından oyle kalıyodur.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Dev Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 eheh. valla www.oyunyapimi.org 'a bi bak derim. Yani kapasite ve ilgi var , hele hele çaba da var. E ozman bu sitede tutoriallerde var. Hatta vb biliorsan Truevision öneririm çok ta güzel olur oyunun...[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D Müslüm baba sen bizi diskoya götür -La hede hödö degetin... Müslüm beeeey ! -ben bey değilim not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir...
pelout Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 evet son bölüm olduğu için bölüm bitmiyor.[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Öne çıkan mesajlar