Grom Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Normal müzik cd lerini (.cda) mp3 formatına çevirmek için gerekli olan prog. un adını ve nerden bulabileceğimi söylerseniz çok sevinirim[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 "audio editor pro" kullanabilirsin..[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Selocan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Xing Audio Catalyst[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 geçen günde biri sordu ordada önermiştim cdex denen programı hatta link bile verdim bi bak istersen[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
Grom Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Eyvallah herkese...[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Öne çıkan mesajlar