Reumer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 evet solo olarak nerede kasabilirim?şu ana kadar pkb ve çevresinde kasıodum ama şu anda pek kasabileceğim yer yok.. salisbury de de tek başıma çok bişe yapamıyorum sürekli ölüyorum.. fire wiz im bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Campa forest da keltoi diye bi dungeon var, keltoinin girişinde (dışarda, ormanın içinde) lvl 20 ye yeşil con moblar var bunlar lvl 17 ye iyi gider gibime geliyor. Hem dağınıkta değiller belli bir camp ın etrafında oturup teker teker çekebiliyorsun. Salisbury gene en kıyak yerdir ama nerden geldiği belirsiz aggro çok tehlikeli oluyor bazen.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 evet agro lar yüzünden bezdim zatne. güzel kasıyorum aslında ama birden bi gelip agro bütün xp gidio.. dediğin yeri deneyelim bi. bide oraya nasıl gideceğimi tarif edebilirmisin rica etsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 caef ulf a gidiyorsun ilk önce. Oraya nasıl giderim dersen west downs dan direk at var o bölgelere. Caer ulf campa forest içinde karşına çıkacak ilk kale. görür görmez atla. Sonra sanırım direk East e dogru kosuyorsun. Yolu takip et yol hafif saga kıvrılır, sen kıvrılan yerde E e gitmeye devam et. Kütük falan var yolun kenarında sana işaret olur. Haritayıda aç zaten gösterir keltoi yi. Keltoi dungeon ın adı.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 harita derken sanırım eu da harita yok hala dimi? caer unf a geldim burdan arıyorum :) iyi macera oluyo kaptırmışım kendimi kayboldum :) neyse saolasın.araya araya hem bulur hem öğreniriz [Bu mesaj Reumer tarafından 10 Ekim 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Eu de harita yok galiba ama oyunu alırken bi harita vermeleri lazım ben ordan bakıyordum. O haritada da gösteriliyor dungeon işareti ile.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 tmm teşekkür ederim. az önce buldum dungeon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar