kopekolduren Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 baslikta da goruldugu uzere ben pek bi fark goremedim bu 2 char arasinda DA nin bi ozelligi dark partner i fakat paladin daha fazla skilli var ben tam anlamadim farkini ama hep DA mukemmel deniyor paladin den ise hic soz edilmiyor DA yi o kadar ustun yapan shield stun ve tanklik yapmasi , paladin de shield stun var ve tank da olabilir farkini yazanlursa cok sevinirim tskler[signature][hline]EsKiYa,low lvl elf archer,at kain.( yardimlarinizi bekler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 DA'larda hayvansı bir Pdef var yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bu Durumda ii tank olmasinin Reflect Damage Le alakasi olabilir mi?P def frki olmadan.Ayrica Corpse Scavenge We drain life ta kaybettii life in bi kismini geri alabilmesini saalio.Dolayisiyla paladin e gore daha fazla ayakta kalabilio.Bu Benim dusuncem baska fikri olan warsa solesin tskrler[signature][hline]Fity Silver Ranger Fiti 30 Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar