Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Aynen öyle olacak volfield Bugün takozlarla denedim baktım lan bunları yerleştirmek zor dedim Metal L demirleri ile sabitleyip öne düşen ağırlık içinde kalın bi çıta koyucam çıtayıda duvara sabitlicem Aşada kalan bölümede raflar atıcam bilgisayarıda tekerlekli bi tahta ayarlıyorum bağımsız olarak üstüne koyucam[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 kender lafım yok zaten o konuda gitgide süper şeyler çıkartıyor, patinin geleceğini falan ona emanet edicez de ne biliim bu ne yaratıcılık, bu ne üretme aşkı ona şaşırdım kaldım ben[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Senin gibi 3 arkadaşım olsun, dünyanın en zengin adamı olurum :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 yav helal valla çok iyi boyamışın ben de arabaya rotuş attım ama ayran gibin oldu. beceremedim velhasıl. gel bi ara da bizim arabaya fırın boya yapalım[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ben bunu masa diye kullanmam len kemikıl.şöyle bi düğmeyle yatağa bi başka düğmeyle ütü masasına ,özel günlerde bi düğmeyle minibara dönüşmüyosa napiyim :P şaka şaka güzel yapmışsın güle güle kullan.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ilerde hepimizi chemical geçindirmezse adiyim.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: Brook, 10 Ekim 2004 19:04 tarihinde demiş ki: Senin gibi 3 arkadaşım olsun, dünyanın en zengin adamı olurum :) Kafadan benle chemical var zaten git 3.yüde bul hemen zengin ol :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar