aente Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Sevgili patiler elimdeki bilgisayarın parçalarının büyük çoğunluğunu yeni bir sistem toplamayı düşündüğüm için satıyorum. Bir miktar mezarcılık kabul edilir ^^ ama çok öldürmeyin Amd Athlon x2 550 Black Edition (Overclock yapılmaya açık çekirdek) 3.1GHZ Çift Çekirdek Gigabyte GA-MA785GM-US2H Anakart DDR2 1200MHZ'ye kadar destekli 3GB DDR2 677 MHZ Kingston Ram Sapphire HD4850 Toxic (Kendinden Overclocklu) Raidmax Sagitta Atx Kasa ve içinde 430Watt PSU Parçalar Kutuları ve kutu içerikleri ile yollanacaktır. Kasanın içi kullanım süresince düzenli olarak süpürülerek tozu alınmıştır. Hiç bir üründe sorun, takılma vs. yoktur. Daha yüksek donanımla bir PC'ye geçileceği için bu parçalar satılacaktır. Hard disk satmıyorum ama hard diskte olsun tam olsun aga derseniz belki yardımcı olmak adına 320 ya da 500gblık hdd'lerimden birini verebilirim makul bir fiyata Bu bilgisayarda şu anda oynadığım bitirdiğim oyunlar şunlar Battlefield 3 (Single playerı 1680x1050 High&Medium grafiklerde bitirdim, online da hala oynuyorum her gün, grafikleri low'a getirince 30fps ile falan oynanıyor işte kapalı alanda 45 e kadar yolu var fdsf) Call of Duty Modern Warfare 3 (Single Playerı 1680x1050 High&Medium grafiklerde bitirdim çok kasmadı) Need For Speed The Run (1440x900 High&Medium grafiklerde bitiridim) Star Wars The Old Republic(Beta testte sorunsuzdu) The Elder Scrolls V Skyrim (1680x1050 High&Ultra grafiklerde oynuyorum, skyrim nexus'dan dll dosyası atınca cillop gibi hızlandı performansı) Fiyat 350 TL düşündüm ama dediğim gibi mezarcılıkla uğraşabilirsiniz ama 200 TL vereyim yea diye ölücülük de yapmayın. Tek Tek parça düşünürseniz biraz bekletebilirim yani öbür pc'yi haftaya toplıycam, şimdiden parçaları satıp 1 hafta pc'siz kalamam o yüzden. Hadi gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar