elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: BlaCk_DmC, 09 Ekim 2004 20:01 tarihinde demiş ki: said: BlaCk_DmC, 09 Ekim 2004 00:22 tarihinde demiş ki: svchost.exe'yi arattım pc'de. Sonuç: 2 Dosya buldu 1. dosya: SVCHOST.EXE-3530F672 ----> Klasör:C:/Windows/Prefetch --->Boyut:38KB ---> Tür:PF dosyası. --->Degistirilme Tarihi:08.10.2004 2.dosya: svchost.exe --->Klasör:C:/Windows/system32 --->Boyut:13kb --->Tür: Uygulama---->Degistirlme Tarihi:22.11.2001 Ra_d'bunları buldu ara yapınca. 2 svchost. var bunlar zararsızmı sımdı anlamadım tam. Bu arada spysweeper 60 tane trace buldu 10 tane de spyware buldu ve sıldı. Hayret ettım ad-aware ve spybot hic bisey bulamıyordu bende de 2 tane var bence ikisini de silme[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 black_dmc task manager process tabında gösterilen bütün işlemlere baktım hiçbirinde problem yok o konuda endişe etme cpu kullanımı task managerı açtığında %100 olabilir, genellikle bilgisayarın uzun süre açık kaldıktan sonra olur bu olay. onu da takma kafana[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 iki tane svchost.exe bulmamışsın. bi tane prefetch dosyası bulmuşsun. oda beklenmedik bi durum değil[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Hmm sanırım buyutulecek ve takılacak bı sorun yok ozaman... Ra_d' nası 2 tane bulmadım 2 svchost buldum ıste bırı prefetch klasorunde dıgerı system klasorunde??[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar