SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bu 2002 yapımı romantik dramamız gerçektende izlemeye değer. Ancak çizimler biraz gözlerinize hoş gelmeye bilir (bence güzel sayılabilir. İlk bölümde baya yadırgadım ama sonradan alıştım). Ama size tavsiyem biraz gözlerini yorarak izlemeniz Animemizin konusu : Romantik Drama Aizawa Yuuchi ailesinin yurtdışında işleri olmasından dolayı çocukluğunu geçirdiği ve teyzesinin bulunduğu şehre 7 sene sonra geri döner. Ancak çok ilginçtir ki 7 sene önce yaptıklarının hiçbirini anımsayamamaktadır. Birtek Nayukiyi (kuzeni gibi bir şey oluyor) ve şehrin ne kadar soğuk olduğunu hatırlamaktadır. Yuuchi bu şehirde kalmak ve okuluna devam etmek zorundadır. Ancak çocukluğunda olanları ve çocukluk arkadaşlarını hatırladıkça günleri eylenceli hale dönmeye başlar. Ve yuuchi bir gün sokakta yürürken eski bir kız arkadaşı olan ayu ya rastlar. Ayu sevimli ve arkasında melek kanatlı bir çanta taşıyan kızdır. Ancak yuuchi onuda unutmuştur. Ve ayu hatırlamaya başladıkça animemizin drama kısmı ortaya çıkacaktır. Ancak yuuchi aklında bir soru vardır çantasına neden kırmızı bir taç koymuştur ve bu taç kimindir? Toplam 13 bölüm olan kanon türünün severleri bakımında kesinlikle izlenmelidir. Ancak bir Kimi ga Nozomu Eien vakasıda beklemeyin derim Animenfo sayfası http://www.animenfo.com/animetitle,790,vcmibb,kanon.html Herkeze iyi seyirler dilerim[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-_K_- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 HIMM ısımler ılgınc olsada ızlemeye degermı bılmem...cunku czıımler berbat..neyse bı bakalım tanı sen bana kargo ıle gonderırsen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=79713[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 yav arattım cıkmadı çok ilginç bi sorun var sanırım[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar