Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Mantıklı da rüyalarıma bile giriyor, imkansız bu durumda o dedikleriniz. Her şeyi içe atarak soyutladım her şeyden kendimi. Değerim yokmuş gibi hissediyorum onun gözünde, sanki hiç olmamış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Abi tek çaren kalmış o zaman senin. ex yengeyi kake yaparken düşün. Zorlu bişi ama işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Düşündüm onu da yahu, o bile güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 sapık mısın abi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Estağfurullah, o nasıl söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 kaç ay geçmiş la üstünden vay be. ilk 5 sayfa çok kaliteli, kalan sayfalarda sadece xunn kaliteli mutluyum bu arada. hatunla da ilgisi yok. emeği geçenlere tşk. sçs bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 şimdi iyisin ama değil mi? edit: imzanı okumamıştım. sevindim. zaman işte en iyi ilaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 kaybedenler kulübünü dinliyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar