Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

getright downloadu sorun

elvyn

Öne çıkan mesajlar

ya linke sag tıklayıp dl with getrgiht diyince dl etmiyor getright sinir olum flashget dediler dandik cıktı getright da kullanmaya calıstım olmuyor ben mi kadersizim.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Sosyal ağlarda paylaş

ya nası olmaz ya:o getright kaçı yükledin kaç senedir getright kullanıorum hiç başıma gelmedi sağ tarafta getright tray icon un açık olduğundan emin misin?[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:)
Sosyal ağlarda paylaş

başka şeyleride denemdin mi download etmeyi bu prog.la[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:)

[Bu mesaj YSidiousY tarafından 10 Ekim 2004 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi nasıl flashget ya ben mi okuzum anlamadım ki flashget bi dosyayı 0.10 la indirdi cok aptal bisey. getrightı da denyemedim sorun var bissürü. download accelarator pro denicem tavsiye eder misiniz? spyware felan bulastiriyomus pcye ne iştir bi acıklarsanız sevinirim.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...