Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hansol Marka ekran help ..

ZeuZ

Öne çıkan mesajlar

Annem i$ yerinden getirmi$ benim monitor bozuldu da .. $oyle bir sorunum var ki butun aydınlık ve parlaklık seviyeleri en yuksekte ama hala cok karanlık gosteriyor.. Koyu renk ve tonları ( gri felan ) simsiyah .. Google'da ara$tırdım driver'ı olmadıgı icindir belki diye bulamadım driver felan da monitor iicn .. Bileni varsa bu konuyla ilgili yardımcı olabilir mi ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

i$te sorun da orda zaten karanlık ama gorebiliyorsun her $eyi .. Ama o kadar yamuk bi durum ki ekranda bi$i yapılmıyor , uo oynayamıyorum acaip karanlık oluyor , CoD hiç oynanamıyor falan filan help (:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /

puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı şey bende de olde.Eski monitörüm de oldu yani.Kapkaranlıktı görüntü oyunların brightness ayarı olmayınca oynayamıyordum.Ya da ekran kartından abanmak zorunda kalıyordum.Belli bir süre böyle devam etti ve bir gün açık dururken gümm diye arkadan bi ses geldi.Allahın rahmetine ulaştı.[signature][hline]My Honour is My Life
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Agirol, 10 Ekim 2004 13:53 tarihinde demiş ki:
monitör bu sorunu durup dururken çıkarmaya başlamışsa tüpün bitmesine çok az kalmış demektir her an tüpünü değiştirtmeye hazırlıklı ol fiyatı olarakta 20 mil. civarına yaptırabilirsin

Buyuk ihtimal bu yuzden boyle bi sorun oldu , Bu arada yok nvidia geforce da duzeltemedim .. Parlaklık felan hepsi %200 zaten bana mısın demedi hala karanlık ): .. Neyse 1-2 gun'e benim kendi monitorum geliyor o zmn kdr idare edicez ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /

puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...