Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 abi eğer karşındaki kickboxcu yumrukları bloklamayı ve eğilmeyi bilmiyosa kır burnunu. ha bide yumruğu atana kadar yerde bulabiliyosun kendini :) [signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek [Bu mesaj Chiptech tarafından 27 Eylül 2004 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 @sensible: kickbox/muaythai vs. de block diye bi kavram duymamış değil mi hayatında daha önce hiç ;) çiptekle aynı şeyi yazmışız aynı anda [signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind [Bu mesaj sanerixx tarafından 27 Eylül 2004 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 E tamam, benim de dediğim o zaten... Birisiyle dövüşürken eğer attığım tekmeyi blok alamazsa zaten o sarsıntıdan sonra kendisine gelmesi pek kolay değil ki... Vahşi şeyler bunlar... Box, kickbox, geleneksel karete falan... Ulan insan insana vurur mu? Ölür be karşındaki![signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 sokak dovusu icin wing tsun iyidir yani cogunuzun istedigide bu sanirim ;)[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 abi wing tsun direk öldürme sanatı yahu? arkadaş yapıyo benim hocası var rıza burak, adamı bıgun gaspcı cevırmıs bıcaklı hoca gıt yoksa karısmam demıs uyarmıs bıkackere bunu sora kolunu kırmıs :) Kickbox en güzeli bide benim boy uzun cok zevkli oluyo yapması uzaktan uzaktan vuruyorum :P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Sokakta insan dövmek ayıptır, kakadır. Ama hırsızıydı, gaspçısıydı çok haşır neşirseniz farzdır! Çenesini kırarken bi de selam söyleyin... Neyse... Bence bir dövüş sanatını öğrenirken aklınızda insanlardan üstün bir fiziksel güç elde etmek olmasın. Onun yerine kendinizi faydalı yönlerde geliştirmeyi düşünün. Ve sokakta dövüşmeniz gerekirse de kendinizi ya da çevrenizdeki insanları korumak için savaştığınızı unutmayın.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ee kaşınanı öldürecen yada öldürmüşten beter edecen yaşarken ölmüş gibi olacak hakeden tipler var tabii durup dururken onune gelene dal demiyorum :D[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 zaten adam dövme amacıyla başlıyosanız hiç başlamayın.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 kendinizi korumak icin ?D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: horacegoesskiing, 27 Eylül 2004 18:34 tarihinde demiş ki: ayhan hoca ken(kılıç) tekniklerinde türkiyenin abartısız en iyisidir. jo rulez ayrıca. aikidocuları ellerinne boken , katana yada iaitoyla çalışırken izlemekten gerçekten çok keyif alıyorum.o kadar komik ve alakasız ki , heralde bizim dojodaki kohai ler mitoz bölünse 2 şer tane ayhan hoca çıkar.iyiki kyudo felan denemiyorlar , bence herkez kendi işini yapmalı.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 hangi dojoda çalışıyorsun? benim bildiim bo jo ve tanto aikidonun bir parçası bu yüzden buki waza var kendo ve laido daki kadar olmasada alakasız deil haluk emçioğlu ile çalışıyorum 2 ay gibi ara verdim ehliyet falan ama herkese tavsiye ederim aikidoyu bende 1 ay sonra gidiyorum geri[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 jo rulz[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 j.lo is better den jo.. :P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar