Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ödüllü Çizim Yarışması...

Chimera167

Öne çıkan mesajlar

Evet www.bkcartoons.comdaki ödüllü yarışmaya katılmak ister misiniz ?

Yarışmanın Branşları

1.Photoshop
2.Karikatür
3.Çizgi Film
4.3D Graphs

Arkadaslar Yarışmanın ödülü 30 Milyondur.
Her yarışma ödülü kendi dalında yapılacaktır
1 den fazla eser kabul edilmez.
Paticik.com a teşşekürler...[signature][hline]Bennnnn
Sagopa Kajmer
Ceza Fatalrhymer
Allways Turkish Rap

[Bu mesaj Chimera167 tarafından 09 Ekim 2004 14:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence dolgun bi para ödülü yoksa başka bişiy verilmesi daha mantıklı olur mesela adamın adını yazarsın bi yere falan.

bi de istenilen şey daha spesifik anlatılırsa daha iyi olur bence.fazla serbest bırakılmış.
mesela dersin resim de karakalem istiyorum
photoshop da photo manipulation
gibi..[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself.
Sosyal ağlarda paylaş

para varsa girerim. bilgisayar veya ps2 de olur[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D
Müslüm baba sen bizi diskoya götür
-La hede hödö degetin...
Müslüm beeeey !
-ben bey değilim
not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir...
Sosyal ağlarda paylaş

Parayı göndereceğine inanıyorum ve katılıyorum...[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D
Müslüm baba sen bizi diskoya götür
-La hede hödö degetin...
Müslüm beeeey !
-ben bey değilim
not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir...
Sosyal ağlarda paylaş

Parayı vermeme gibi bi durumum yok aklınız kalmasın sanatın ne kdr degerli oldugunu ve emegin ne kdr önemli oldugunu biliyorum o emekler 30 milyon ile ödenmez aslında ama yinede bence güzel bişey... siteye eklerseniz degerlendirilecek...[signature][hline]Bennnnn
Sagopa Kajmer
Ceza Fatalrhymer
Allways Turkish Rap
Sosyal ağlarda paylaş

chim' ya keşke arcane in dediği gibi 30 milyon demeseydin .. ne biliyim 30 milyonu gözden çıkardiysan , ufak şirim bi plaketçik falan yaptirsaydin , yada orjinal bi ödülümsü icad etse idin ( mesela en alt taş , taşa 4-5 cm lik yay , yayin üzerine de metal kaplanmiş kurşun kalem - orjinal bi karakalem çalişmadi ödülü olurdu :) )
kendi cebinden ve hiç bir destek almadan yapio olman güzel bi şey , inşallah geliştirir böyle büyük sponsorlu faalan bişeylere çevirirsin zaman içinde[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar yer buldum ya camdan bir karakalem yada metal bir defter Heykeli olucak hediye ama bu bana 40 milyona maal olacak ehueh sorun degil nasıl olsa ödüle sitemi yazıcam reklam olur :lol: sevgiler....

1.Resim her nerden olursa olsun ama proje sizin olsun ayrıca projenin ana resminide yollamanızı istiyorum böylelikle daha iyi bir degerlendirme olacagına inanıyorum..
2.2. ye bişey yok niye 1 yazdım onuda bilmiyorum :lol:[signature][hline]Bennnnn
Sagopa Kajmer
Ceza Fatalrhymer
Allways Turkish Rap

[Bu mesaj Chimera167 tarafından 10 Ekim 2004 17:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...