Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Evet www.bkcartoons.comdaki ödüllü yarışmaya katılmak ister misiniz ? Yarışmanın Branşları 1.Photoshop 2.Karikatür 3.Çizgi Film 4.3D Graphs Arkadaslar Yarışmanın ödülü 30 Milyondur. Her yarışma ödülü kendi dalında yapılacaktır 1 den fazla eser kabul edilmez. Paticik.com a teşşekürler...[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap [Bu mesaj Chimera167 tarafından 09 Ekim 2004 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bence dolgun bi para ödülü yoksa başka bişiy verilmesi daha mantıklı olur mesela adamın adını yazarsın bi yere falan. bi de istenilen şey daha spesifik anlatılırsa daha iyi olur bence.fazla serbest bırakılmış. mesela dersin resim de karakalem istiyorum photoshop da photo manipulation gibi..[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Çok mantıklı ama ben yarışmaları sürekli yapıcam ve 1. olanlar ztn sitede resimleri baş köşede olacak kısacası elimden geleni yapıyorum ;)[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 para varsa girerim. bilgisayar veya ps2 de olur[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D Müslüm baba sen bizi diskoya götür -La hede hödö degetin... Müslüm beeeey ! -ben bey değilim not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 30 milyona photoshopumu bile acmam :) saka yani alınmayın ama bence de hadi 30 milyon okey ama ne biliym işte poster ver oyun ver felan.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Yaw bilmiyorum ki bende büççeme baktım bana koymaz diye düşündüm siteyede renk getirir en iyisi 30 milyon işte..[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 30 milon ver bi de alttaki topice bak lois royo posterlerinden bikaç tane ver tanesi 3 milyonmuş zaten.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Arkadaşlar www.bkcartoons.com dan Forum'a ekleyeceksiniz. Başka Türlü ne yazıkki degerlendirilemiyor...[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap [Bu mesaj Chimera167 tarafından 09 Ekim 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Photoshop şeysinde çizimi kendin mi yapmak lazım , yoksa başka bir çizim veya fotoğraf üzerinde oynama yaparak yarışmaya katılabilirmiyiz ?[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Parayı göndereceğine inanıyorum ve katılıyorum...[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D Müslüm baba sen bizi diskoya götür -La hede hödö degetin... Müslüm beeeey ! -ben bey değilim not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 lol :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Parayı vermeme gibi bi durumum yok aklınız kalmasın sanatın ne kdr degerli oldugunu ve emegin ne kdr önemli oldugunu biliyorum o emekler 30 milyon ile ödenmez aslında ama yinede bence güzel bişey... siteye eklerseniz degerlendirilecek...[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Burayadirek açınca karşınıza ekleme yeri çıkacak flash veya resimlerinizi burdan upload edebilirsiniz...[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 photoshopum formatta gitti ne yazık ki cd ye yazmıstım o da arkadasta :( ne zaman bitiyo yarısma?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 chim' ya keşke arcane in dediği gibi 30 milyon demeseydin .. ne biliyim 30 milyonu gözden çıkardiysan , ufak şirim bi plaketçik falan yaptirsaydin , yada orjinal bi ödülümsü icad etse idin ( mesela en alt taş , taşa 4-5 cm lik yay , yayin üzerine de metal kaplanmiş kurşun kalem - orjinal bi karakalem çalişmadi ödülü olurdu :) ) kendi cebinden ve hiç bir destek almadan yapio olman güzel bi şey , inşallah geliştirir böyle büyük sponsorlu faalan bişeylere çevirirsin zaman içinde[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Arkadaşlar yer buldum ya camdan bir karakalem yada metal bir defter Heykeli olucak hediye ama bu bana 40 milyona maal olacak ehueh sorun degil nasıl olsa ödüle sitemi yazıcam reklam olur :lol: sevgiler.... 1.Resim her nerden olursa olsun ama proje sizin olsun ayrıca projenin ana resminide yollamanızı istiyorum böylelikle daha iyi bir degerlendirme olacagına inanıyorum.. 2.2. ye bişey yok niye 1 yazdım onuda bilmiyorum :lol:[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap [Bu mesaj Chimera167 tarafından 10 Ekim 2004 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar