Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fire Bat

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
....güzeldir.

Bu unite hakkında soyliycek cok sey vardir aslnda kullanmasi zor bir unitedir, yanlıslıkla, Dragoon, Vulture, Luker yemi olabilir ama olmadıgı taktirde bu pyromaniaclar Ultralisk bile alırlar marine arti stim pack destegiyle.

Zealot, zergling marine, goliathi Hydralisk, cig cig yerler utanmazlar Archonlari splashlarına bile bakmadan yerler.

Binalari anında küle cevirirler. (oyun ilk cıktıgında binalara hem normal dmg +splashları vuruyordu degistirdiler ama hala etkililer hemde cok etkililer.)

Bunlarla drop yapılır stim pack acılır sonra proge drone scv ne varsa kesilir küle cevrilir.

Sabahları yanmıs zergling kokusu hic birseye degisilmez. Hatta sırf sabahları degil bütün gün degısılmez.... belki yanmıs hydra kokusu oda belki.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
En büyük eksileri o 25 gaza ben gider bi medic daha basarım psıkolojisidir. Ustesinden gelmeniz lazim bunun[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
Terran sevmem, sevsem de Firebat sevmem.

Sırf melee olduğu için eziktir gözümde.
(Ha çok pis zergling ve işçi pişirir ama sevmem ne bileyim. Yani adamlar uzaya çıkmış, sen hala kaç yüz yıllık silahla.. İlkel ve güçsüz görünüyor. Ayrıca Ghost daha karizmatik :))[signature][hline]Hayat sövünce güzel.
Mesaj tarihi:
firebat melee degil . zaten oyunda ultralisk zergling ve zealot disinda melee unit yok .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 24 Eylül 2004 07:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Müthiştir. Bknz: MedicGS deki nickim ^^[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Mesaj tarihi:
Cok severim hele mutalar tadini bayiliyo kozde firebat ooh :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.

[Bu mesaj Saendul tarafından 28 Eylül 2004 11:24 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...