Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fire Bat

Cuce

Öne çıkan mesajlar

....güzeldir.

Bu unite hakkında soyliycek cok sey vardir aslnda kullanmasi zor bir unitedir, yanlıslıkla, Dragoon, Vulture, Luker yemi olabilir ama olmadıgı taktirde bu pyromaniaclar Ultralisk bile alırlar marine arti stim pack destegiyle.

Zealot, zergling marine, goliathi Hydralisk, cig cig yerler utanmazlar Archonlari splashlarına bile bakmadan yerler.

Binalari anında küle cevirirler. (oyun ilk cıktıgında binalara hem normal dmg +splashları vuruyordu degistirdiler ama hala etkililer hemde cok etkililer.)

Bunlarla drop yapılır stim pack acılır sonra proge drone scv ne varsa kesilir küle cevrilir.

Sabahları yanmıs zergling kokusu hic birseye degisilmez. Hatta sırf sabahları degil bütün gün degısılmez.... belki yanmıs hydra kokusu oda belki.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

geç bunları adamın karizması yeter. Üstelik çiğ yemezler ateşte pişirmeyi severler.

Fire it up![signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

Terran sevmem, sevsem de Firebat sevmem.

Sırf melee olduğu için eziktir gözümde.
(Ha çok pis zergling ve işçi pişirir ama sevmem ne bileyim. Yani adamlar uzaya çıkmış, sen hala kaç yüz yıllık silahla.. İlkel ve güçsüz görünüyor. Ayrıca Ghost daha karizmatik :))[signature][hline]Hayat sövünce güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Müthiştir. Bknz: MedicGS deki nickim ^^[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...