Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ....güzeldir. Bu unite hakkında soyliycek cok sey vardir aslnda kullanmasi zor bir unitedir, yanlıslıkla, Dragoon, Vulture, Luker yemi olabilir ama olmadıgı taktirde bu pyromaniaclar Ultralisk bile alırlar marine arti stim pack destegiyle. Zealot, zergling marine, goliathi Hydralisk, cig cig yerler utanmazlar Archonlari splashlarına bile bakmadan yerler. Binalari anında küle cevirirler. (oyun ilk cıktıgında binalara hem normal dmg +splashları vuruyordu degistirdiler ama hala etkililer hemde cok etkililer.) Bunlarla drop yapılır stim pack acılır sonra proge drone scv ne varsa kesilir küle cevrilir. Sabahları yanmıs zergling kokusu hic birseye degisilmez. Hatta sırf sabahları degil bütün gün degısılmez.... belki yanmıs hydra kokusu oda belki.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 geç bunları adamın karizması yeter. Üstelik çiğ yemezler ateşte pişirmeyi severler. Fire it up![signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 "Wanna turn up the heat?" demelerine bayılıodum.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 güzeldir fire batler ama marinelerin yanında ezik kalıyor bence[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 En büyük eksileri o 25 gaza ben gider bi medic daha basarım psıkolojisidir. Ustesinden gelmeniz lazim bunun[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ya en fazla 3-4 tane basilacak bir unite fazlasi ziyan zaten .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ZErgling durdurur kendisi genelde bunun icin kullanılır daha bunlarla drop yapanı goremedim. Fakat zerg kokusu zaten cekilmiyo bi de yanınca nasıl kokar kim bili... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 firebat drop süperdir abicim. 3-4 firebat, kamikaze modunda işçilerin arasına bir dalar, pek de güzel süpürür ortamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Terran sevmem, sevsem de Firebat sevmem. Sırf melee olduğu için eziktir gözümde. (Ha çok pis zergling ve işçi pişirir ama sevmem ne bileyim. Yani adamlar uzaya çıkmış, sen hala kaç yüz yıllık silahla.. İlkel ve güçsüz görünüyor. Ayrıca Ghost daha karizmatik :))[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 firebat melee degil . zaten oyunda ultralisk zergling ve zealot disinda melee unit yok .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 24 Eylül 2004 07:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Ya tamam melee değil de dibinden vuruyor işte. Benim gözümde melee (kıvıralım :))[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Müthiştir. Bknz: MedicGS deki nickim ^^[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ya firebat cok basmayın gidin isci basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Cok severim hele mutalar tadini bayiliyo kozde firebat ooh :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. [Bu mesaj Saendul tarafından 28 Eylül 2004 11:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 İbrahim tatlıses kadar kebaba düşkün bir abimizdir :D[signature][hline]In RunUO We Trust Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veldruk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 benbce en iyi reever dir degismem hic biseye shuutle icinde reever la 10 dk dan fazla dayanana kazanmis sayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar