pulkas Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 bu nedir yahu? Squid Kullanicilari Erisim Raporu http://88.255.52.140/ youtubedan bir video seyredecektim.youtube açılmadan hemen önce chrome kilitlendi ve çöktü.çökerken status barda yazan adres o-o.preferred.turktelekom-sof1.v3.lscache4.c.youtube.com di.sonra bunu google da aradım ve yukarıdaki zımbırtıyı buldum.nedir ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Squid Analysis Report Generator is a tool that allow you to view "where" your users are going to on the Internet. çok ilginçmiş. topsitesda ilk 100de sadece 1 p0rn sitesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Oha... Bildiğin şebeke içi nerlere girdi, hangi sitelerden indirdi indirmedi komple var. Bu rapor sizin sisteme mi ait, yoksa her açanın kendi networküne mi bağlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Telekom proxy koymus iste memleket internetinin onune. Proxy ne demek ? Daha fazla kontrol, duzgun ayarlandiginda da daha hizli yuklenebilecek yutub video'lari demek ama duzgun ayar kismindan baya bi supheliyim ben. Gerci adamlar ayarlasalar bile neyin cache'sini nasil tutacaklar o da mechul tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar