elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 of su abye girsekte gumruk zımbırtısından kurtulsak.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Kaykay alcam 120 + 40 dolar shipping 160$ :) pek emin değilim.ondan almak istemiyorum :) şimdi istanbula gitcem (tarih söylemem döversiniz felan :-P) ordan alcam şimdilik 2. board u www.skatewarehouse.com dan almayı düşünüyorum arkadaş 2 truck almış fiyatını bilmiyorum herife 100 milyon patlatmışlar gümrükte bune yaw? herkey ayrı telden çalıo?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 en iyisi yurt dışına giden birine aldırmak bence..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bunlar genellikle hostesler oluyor dubaide herseyi en az 300 milyon ucuza bulabilrsiniz. biizm tanıdık var ama henuz siparis verdmedik k700i vercem verince.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 15 tatilde makedonya-sırbistan-bosna hersek-bulgaristan bi ihtimal oradanda ukranya turu yapicam ordan bişi lazımsa getirebilir. :D telefonlar biraz daha pahalı orada ama pek çok şey daha ucuz.. isteyen olursa getirebilirim...[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yedigin ictigin aldıgın senin olsun gordugunu gezdigini anlat :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakanaka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 yaws bende 1 sene amerikada kaldım ama gelırkene oyle bişiden hiç baasedilmedi[signature][hline]Hakanaka SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 abi ya anlamadınız sanırım gümrük yurt dışından sipariş ettiğin şeylere teşhis koyuyo patlatıo icine parayı[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: Mum_Chamber, 09 Ekim 2004 18:11 tarihinde demiş ki: gümrük para mı patlatıyo? AMEUASHENUASHFUAHEUARFNSAMNGFUFHUASHDS[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: Erutan, 10 Ekim 2004 16:47 tarihinde demiş ki: abi ya anlamadınız sanırım gümrük yurt dışından sipariş ettiğin şeylere teşhis koyuyo patlatıo icine parayı nasıl ya biraz daha açar mısın? böyle bişi olduğunu hiç zannetmiyorum..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar