Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gümrük Zımbırtısı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
of su abye girsekte gumruk zımbırtısından kurtulsak.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
Kaykay alcam 120 + 40 dolar shipping 160$ :) pek emin değilim.ondan almak istemiyorum :) şimdi istanbula gitcem (tarih söylemem döversiniz felan :-P) ordan alcam şimdilik 2. board u www.skatewarehouse.com dan almayı düşünüyorum arkadaş 2 truck almış fiyatını bilmiyorum herife 100 milyon patlatmışlar gümrükte bune yaw? herkey ayrı telden çalıo?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Mesaj tarihi:
bunlar genellikle hostesler oluyor dubaide herseyi en az 300 milyon ucuza bulabilrsiniz. biizm tanıdık var ama henuz siparis verdmedik k700i vercem verince.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
yedigin ictigin aldıgın senin olsun
gordugunu gezdigini anlat :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
abi ya anlamadınız sanırım gümrük yurt dışından sipariş ettiğin şeylere teşhis koyuyo patlatıo icine parayı[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
  • Yeni Oluştur...