copperelf Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ornegin wing helm 10. lvl abilitisini kısa yoldan kullanmak icin macro varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 qbind ile mümkün öncelikle use/use2 nin macrosunu ayarlıyorsun keyboarddan sonrada qbind ile artiyi ayarlıyorsun. use a bastıktan sonra artinin macrosuna basınca çalışması lazım[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: Gladric, 20 Ağustos 2004 09:06 tarihinde demiş ki: tek tus degil iki tusla ben kendi configime gore anlatiyim sen kendi configine gore uygularsin.. simidi :P benim use1 tusu "n" use2 tusu "m" battler icin use2 gerekli bu tusa yakin bi tus olarak ben "j" yi belirledim bu tus battler icin "dikkat sadece bu tusa basarsan kullandigin silah olarak battler a gecer" bu arada j tusunu ayarlamak icin soyle yapiyoruz gene kendi configime gore soyluyorum benim battler 3. bar 1. slotta /qbind 3 1 (enter) daha sonra j tusuna basiyosun ayarlaniyo. hersey hazir su anda birisi sana daldiginda m tusuna basili tutarak j ye basiyosun ve battler charge i kullaniyo. ayni seyi end pot icinde kullaniyorum cok faydali end potta g tusu combat mode tan cikip ikisini birden kullanmak faydali oluyo hem dmg i caplemisoluyosun hemde end biri use1 biri use2 oldugu icin ayni timer da paylasmiyolar :) neysem iste boyle [signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar