Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Sims 2 Hangi Platformlarda Çıkacak?

kiddo

Öne çıkan mesajlar

ps2dekinin grafikleri zaten guzeldi bir daha cıksa hic bir sey degismez cıkmasa da olur dna mna fasa fios ilk oyun yine oyun.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

bende var zaten hepsi boşver :p

* manyaktır ve kaçar *
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Patik, 29 Eylül 2004 22:04 tarihinde demiş ki:
tabı bır oyunda grafıkler degısmıyorsa oyunun kendısıde degısmıyor anlamına gelır ve ılkı ıle arada hıc fark olmaz dıymı ?
Arkadasım grafık cok onemlı olsaydı fifa winning elleven gıbı bır oyunun altında hersene ezılmezdı.

+1[signature][hline]Let's blitz..!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Patik, 29 Eylül 2004 22:04 tarihinde demiş ki:
Arkadasım grafık cok onemlı olsaydı fifa winning elleven gıbı bır oyunun altında hersene ezılmezdı.

bu ezilme sadece ps2 de oluo pc dede fifa we gibi oyunlar ezilio sims rekor kırıo
fifa... gibi oyunlar bence konsol oynudur pc de çok iğrenç oluo bence fps lerinde ps2 ye çıkması bence çok saçma ne o öle kontrrolleri uyuz edio adamı[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Konsolda fps olmaz diye ben de söylüyordum ısrarla ama başkalarının ısrarlarına dayanamayıp halo oynadım ve bayıldım. Gerçekten mükemmel bir oyun.

Ama başka fps oyunu oynamadığım için de iddalı bir görüşüm yok. Sadece halo'nun çok zevkli olduğunu söylüyorum.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

2 gündür oynuyorum Sims'i ama açıkçası kötü bir oyun bence. Zaman ayarlaması çok sinir bozucu geliyor. Adamın evinin önüne çıkması 10 dakika sürerken, gün içinde hiç bir işi adam gibi verimli yapamıyorum. Adamın hareketleriyle, sims saatinin uyumsuzluğu yüzünden beceremiyorum oyunu doğru düzgün oynamayı :)[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

evet zaman biraz abarti yani adam ust kata cikana kadar 10 saniye geciyo buda 10 dakika oluyo uyuz bir durum bu arada x boxta bilmem ama ps2 de fps oynanmiyor xbox'in farki neki ? son olarak halo sucks diyorum boeh sonlarina dogru artik sirf hirs yaptigim icin bitirmistim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes halo sux diyor. Ama x-box'ta oynayıp da sevmeyen görmedim. Ps2'de fps oynamadığım için birşey diyemeyeceğim ama x-box'ta gerçekten eğlenceli. Ama halo'dan başka fps de oynamadım. Bir de amatör yapım quake2 uyarlamasını oynadım. O da eğlenceliydi oldukça. Eve bir arkadaş gelirse bilgisayar-xbox quake 2 lan game oynama şansım da var... Eminim o çok zevkli olacaktır.

Bu arada konu nereden nerelere uçmuş. Bir ara bir konu açayım bari: "pc/ps2/xbox ve fps" başlığıyla...[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...