kiddo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 1. oyunun ps2 ye çıkması baya zaman almıştı. Acaba yine bu kadar bekliyecekmiyiz? PS2 XBOX için ne kadar bekliycez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Sadece konsollar ıcın ayrı bır oyunu cıkacak dıye bılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ps2dekinin grafikleri zaten guzeldi bir daha cıksa hic bir sey degismez cıkmasa da olur dna mna fasa fios ilk oyun yine oyun.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Olsun ama yeni oyunlara sahip olmanın vereceği ruh hali başkadır insana. Bu sayede makyajlanıp da tekrar piyasaya sürülen oyunlar satıyo :)[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 the sims i de sevmem sims 2 yi de sevmem aynı oyun cıkınca daha cok nefret edecgim.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 tabı bır oyunda grafıkler degısmıyorsa oyunun kendısıde degısmıyor anlamına gelır ve ılkı ıle arada hıc fark olmaz dıymı ? Arkadasım grafık cok onemlı olsaydı fifa winning elleven gıbı bır oyunun altında hersene ezılmezdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Patik, 29 Eylül 2004 22:04 tarihinde demiş ki: tabı bır oyunda grafıkler degısmıyorsa oyunun kendısıde degısmıyor anlamına gelır ve ılkı ıle arada hıc fark olmaz dıymı ? Arkadasım grafık cok onemlı olsaydı fifa winning elleven gıbı bır oyunun altında hersene ezılmezdı. +1[signature][hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Patik, 29 Eylül 2004 22:04 tarihinde demiş ki: Arkadasım grafık cok onemlı olsaydı fifa winning elleven gıbı bır oyunun altında hersene ezılmezdı. bu ezilme sadece ps2 de oluo pc dede fifa we gibi oyunlar ezilio sims rekor kırıo fifa... gibi oyunlar bence konsol oynudur pc de çok iğrenç oluo bence fps lerinde ps2 ye çıkması bence çok saçma ne o öle kontrrolleri uyuz edio adamı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konsolda fps olmaz diye ben de söylüyordum ısrarla ama başkalarının ısrarlarına dayanamayıp halo oynadım ve bayıldım. Gerçekten mükemmel bir oyun. Ama başka fps oyunu oynamadığım için de iddalı bir görüşüm yok. Sadece halo'nun çok zevkli olduğunu söylüyorum.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 gıt bı x-box da fps oyna kocum. bak bakalım oynanıyormuymus,oynanmıyormuymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 2 gündür oynuyorum Sims'i ama açıkçası kötü bir oyun bence. Zaman ayarlaması çok sinir bozucu geliyor. Adamın evinin önüne çıkması 10 dakika sürerken, gün içinde hiç bir işi adam gibi verimli yapamıyorum. Adamın hareketleriyle, sims saatinin uyumsuzluğu yüzünden beceremiyorum oyunu doğru düzgün oynamayı :)[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 evet zaman biraz abarti yani adam ust kata cikana kadar 10 saniye geciyo buda 10 dakika oluyo uyuz bir durum bu arada x boxta bilmem ama ps2 de fps oynanmiyor xbox'in farki neki ? son olarak halo sucks diyorum boeh sonlarina dogru artik sirf hirs yaptigim icin bitirmistim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Herkes halo sux diyor. Ama x-box'ta oynayıp da sevmeyen görmedim. Ps2'de fps oynamadığım için birşey diyemeyeceğim ama x-box'ta gerçekten eğlenceli. Ama halo'dan başka fps de oynamadım. Bir de amatör yapım quake2 uyarlamasını oynadım. O da eğlenceliydi oldukça. Eve bir arkadaş gelirse bilgisayar-xbox quake 2 lan game oynama şansım da var... Eminim o çok zevkli olacaktır. Bu arada konu nereden nerelere uçmuş. Bir ara bir konu açayım bari: "pc/ps2/xbox ve fps" başlığıyla...[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar