karabocek Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Selam,bu konuyu konu dışına mı açsam donanım/yazılıma mı açsam kararsız kaldım ama sonra düşündüm buraya daha çabuk msg gelir buraya açayım..Çünkü en çok burası okunuyor.. Şimdi masaüstümde bi icon var eskiden Sony Ericsson P800'üm vardı onla bilgisayar arasında dosya alışverişi yapıodum mp3 fln atıodum fakat telimi değiştirdim ve bu p800 laga lugasını silemiyorum masaüstünde P800 Bağlantı diye bişey var delete e basıom olmuyor sil diyorum olmuyor bunu kaldırmamın bi yolu varmı ?[signature][hline]Ben lamer değilim,bakmayın FRP_Master diye bi nickim olduğuna :p E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ha bu arada sağ klik yapınca icona "aç,araştır,kısayol oluştur ve ad değiştir" var ama sil yok..C/Program files da sony ericcson da mobile a giriyorum ordaki herşeyi siliyorum ama auxpecxt.dll ve filguilg.dll var bunlar silinmiyor bunları nası silicem bilemedim,bunlarla bi alakası olabilirmi ?[signature][hline]Ben lamer değilim,bakmayın FRP_Master diye bi nickim olduğuna :p E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 [Bu mesaj FRP_Master tarafından 10 Ekim 2004 10:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ms-dos dan silebilirsin[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 xp kullanıyorsan admin mod da aç yada tune utulities 2004 diye bir program var onunla silmeyi dene en kötü ihtimal le yedeklerini al bas formatı :P[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakanaka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bu program kullanıldıı içünmü silinmiyo yoksa başka bi nedenmi war ?[signature][hline]Hakanaka SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bilmiom snrm kullanılıo icondaki resim yok oldu c/program filesdan silince şimdi sadece silmesi kaldı?la msdosdan silebilirsin dion nası silcem anlatmıon alla alla adama bak,bide o utulies 2004 fln nerden bulurum ?[signature][hline]Ben lamer değilim,bakmayın FRP_Master diye bi nickim olduğuna :p E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bidaha düzgün yükleyip prog un kendi uninstall unu kullana bilir ve ya yeniden yükleyip prog ekle kaldırı kullanablirsin. birde tasvip etmediğimiz bi yöntem var onuda ben kullanıom :D:D dosyayı alıp kes ile bir disketin içine atıyorum sonra 2 parçaya ayırıp içndeki bantı çıkarım makasla 18 parçaya kesip çöpe atıorum :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ya olay o değil masaüstünde sap gibi kaldı o yani programı kaldırmak fln değil olay ? program kalktı zaten iconu kaldı onu silemiom zaten onu cut etmekde imkansız..çünkü sadece aç,araştır,kısayol oluştur ve ad değiştir var..[signature][hline]Ben lamer değilim,bakmayın FRP_Master diye bi nickim olduğuna :p E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar