fixmen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Bunun ilacından banada lazım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 dikkatinin dağılmaması gerken önemli şeyler yaparken ritalin yada concerta dene. tabi ki doktora git önce, zaten gitmeden alamazsın. kesinlikle alışkanlık yapar,yarayım baştan. başka ilaç çözümü bildiğim kadarıyla yok, bunlarda sadece kullanıldığı sürece etkili oluyor. yavaş etkili kokain de diyorlar. ( bkz : simitten double whopper tadı almak) doktorlarda bunun gayet normal olduğunu hiperaktivitenin sadece 8-15 yaş arası çocuklarda olmadığını söylüyorlar. adhd boş iş filan demememeli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 yüz yane swimming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Unutkanlık bendede başladı dikkatim sürekli başka yerlerde bir konuya yoğunlaşamıyorum yada yoğunlaşmak istemiyorum gibi bunun kaynağınıda stresse bağlıyordum. Fakat 6 7 aydır aşırı derecede kırmızı et yeme ihtiyacımda başlayınca, b12 ve stress bir araya geldi diye düşünmeye başladım o yüzden işten çıktıktan sonra kendi çapımda hoşuma giden tarzda daha çok komedi ağırlıklı film izlemeye yada hoşuma giden hobilerimi yapmaya çalışıyorum bayağı rahatlıyorum ve bol bol da et yiyorum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar