Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SouthParkı benim gibi hiç kaçırmadan izleyen varmı?

Brave

Öne çıkan mesajlar

Ben Hiç Kaçırmadan Izliyorum South Parkı.
Geçen Bolumunde Elinde Kuklası Olan Hocaları Hava Alanına Gidiyor ve Ordaki Yetkililer Ile Tartışıyor.
ve Sonra Kendi Kendi Diyor ÖLE bi taşıt yapıcamki Artık Insanlar BeniM Icadımı Alıcaklar ve Ucaklara binmicekler ama beniM Icadım Ucaktan Daha hızlı olmalı diyor.
Ve Kendi ''O'' (IT) Diye Bir Araç Yapıyor Yuvarlak bir Araç...
Herkes O Araçtan Alıyor Hocaları Zengin oluyor..
Sonra bu ICAT Yasaklanıyor Icatlar Yasaklanınca tüm Makineleri Alıyorlar Hocaları Iflas Ediyor daha cok Kızıyor..

Böle işte :D .....[signature][hline]+Ravena And Other's+
Coming Soon Your Dream...

Sosyal ağlarda paylaş

kaçırmadan izlemeye çalışıorum yani nadirdir izleyemediim
filminide izlemiştim ama artık o South Park Volume 1 olarak geçio
şu ana Amerika da Volume 5 e kadar çıkmışlardı en son film olarak VCD leri DVD leri varmış yanılmıosam[signature][hline]This is the last time you'll see me
So check your mood ring cos I bet it's green
Sosyal ağlarda paylaş

varsa bize de kopyala bari ya. :)[signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
Sosyal ağlarda paylaş

valla o will smith in geldiği bölümde snoop Dogg un
"delikli bi kız gördüm hemen ona gömdüm yea yea" bölmüne yarıldım...arkadaki müzik fln süperdi :D[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

ya hasta bişey zaten ya anlatılmaz yaşanır. :)[signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
Sosyal ağlarda paylaş

1-2 bölüm eksik kaldı
onun dışında tğm bölümler + film + yayınlanmamış 5 dakikalık ilk deneme bölümü + 5er dk lık star wars ve matrix modları
bilgisayarda var bir ara cd ye çekecem
favori bölümüm bölüm değil ama filmi muhteşem
özellikle kenny'i görmemiz ve o sahne süperdi[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Sosyal ağlarda paylaş

Sosyal ağlarda paylaş

walla bizim burda south park'ı kaçıranı dövüolar gibi:) ayrıca muhtara dilekçe verdik, parklar bahçeler müdürlüüne yazı gönderecek, mahallenin parkının adını South Park olaraktan deiştireceeezzz. bu arada aldıım son duyumlara göre kenny son South Park The Movie bölümünde hepten ölüo çünkü yönetmenle anlaşamamış ve de The Simpsons'dan daha iyi bi teklif almış.
Sosyal ağlarda paylaş

en sevdiim iki bölüm şunlardır: hatta üç pardon:) birinde şu manyak servis şöförü hatun bunnarı ormanda bırakır ve yardım çaarmaya gider ama maalesef ormandaki siyah canavar kenny ve bi çocuu daha yer ( zuhahhaa ay yine aklıma geldi). dier ikisi de bi barbara straisand'ın dünyayı ele geçirmeyi planladıı bölüm bi de şeytanın oolu Damien'ın bunların okuluna geldii bölüm. süpperdi![signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...