Brave Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Eet Hiç kaçırmadan dedim ama geçen bölümünü kaçırdım acaba konu neydi inşallah fazla güzel değildir :D Bide sizin en sevdiğiniz favori bölümünüz neyse paylaşırsanız sevinirim. saygı ve sevgilerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Tüm bölümleri izledim amma velakin şu speciallari bi türlü bulamamaktaim ... bulaniniz var mi ???[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum [Bu mesaj hired_gun tarafından 06 February 2004 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Geçen bölümde Sınıf öğrtmenleri uçaklarla uğraşmamak için hızlı giden bi taşıt yapıyodu yanlış hatırlamıyosam..[signature][hline]"Could the pain of thooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not." Drizzt Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ben Hiç Kaçırmadan Izliyorum South Parkı. Geçen Bolumunde Elinde Kuklası Olan Hocaları Hava Alanına Gidiyor ve Ordaki Yetkililer Ile Tartışıyor. ve Sonra Kendi Kendi Diyor ÖLE bi taşıt yapıcamki Artık Insanlar BeniM Icadımı Alıcaklar ve Ucaklara binmicekler ama beniM Icadım Ucaktan Daha hızlı olmalı diyor. Ve Kendi ''O'' (IT) Diye Bir Araç Yapıyor Yuvarlak bir Araç... Herkes O Araçtan Alıyor Hocaları Zengin oluyor.. Sonra bu ICAT Yasaklanıyor Icatlar Yasaklanınca tüm Makineleri Alıyorlar Hocaları Iflas Ediyor daha cok Kızıyor.. Böle işte :D .....[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MannarGray Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Yok Yok en son bölümünde zengin çocuklar geliyo southparka ve southparklılar isyan çıkarıyo böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MannarGray Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ravena senin dediin eski bir bölüm haftalar önce izledim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 MannerGray Topiğin Tarihine Göre Söledim bende.. Cumartesindekinde Snoop Dog Will Smith faln Zenginler Geliyor Sehre o bölümde güzeldi :D[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ben hep izlemeye calısıom ama inşallah fizban bana ayarlıcaktı snrm...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 kaçırmadan izlemeye çalışıorum yani nadirdir izleyemediim filminide izlemiştim ama artık o South Park Volume 1 olarak geçio şu ana Amerika da Volume 5 e kadar çıkmışlardı en son film olarak VCD leri DVD leri varmış yanılmıosam[signature][hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 hadi ya bulmaya calısalım bakalım filmi muhtesemdi:)[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Çocuklara cinsel eğitim dersi verdikleri bölüm süperdi. Onu da mutlaka bulmaya çalışın.[signature][hline]"Could the pain of thooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not." Drizzt Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MannarGray Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Evet Jasco çocuklar ok falan takıyo çok güzel bir bölümdü o:D[signature][hline]Mannar Gray Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Heheh O Bölüm Süperdi Ya.. Cİnsel Eğitim Dersi Alıyorlardı Sonra Kızlarla Savaş Yapıyodular Kenny Yine Öluyodu :D Cok Güzeldi Gerçekten..[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorien Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 fizban bizi diskoya götür fizban bize south park episodelarını kopyala :][signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 varsa bize de kopyala bari ya. :)[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 valla o will smith in geldiği bölümde snoop Dogg un "delikli bi kız gördüm hemen ona gömdüm yea yea" bölmüne yarıldım...arkadaki müzik fln süperdi :D[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ya hasta bişey zaten ya anlatılmaz yaşanır. :)[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 1-2 bölüm eksik kaldı onun dışında tğm bölümler + film + yayınlanmamış 5 dakikalık ilk deneme bölümü + 5er dk lık star wars ve matrix modları bilgisayarda var bir ara cd ye çekecem favori bölümüm bölüm değil ama filmi muhteşem özellikle kenny'i görmemiz ve o sahne süperdi[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 3-4 bölüm hariç tüm bölümleri arşivledim.. hatta filminide indirdim, filminin türkçesi var, ingilizcesi çok daha güzel bence.. Insanity, olm kusene söyle getirtsin o bahsettiğin vcd-dvd 'leri süper olr[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 benim en çok güldüğüm bölüm 704-Cancelled, dehşet bir bölümdür..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 aloooooowww...special episodes diorum ......varmi kimsede diorum ..... alooow aloooooowww....sesim gelio mu ??? S-1 20-Nov-1997 Jay Leno Comes to South Park S-2 07-Oct-1998 Chef Aid: Behind the Menu S-3 03-May-1999 Goin' Down To South Park S-4 09-Oct-1999 Dead Friend Sketch S-5 19-Jun-2002 Great Destinations (a.k.a., The Most Notorious Episode) S-6 03-Sep-2002 South Park 5th Anniversary Special [signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 walla bizim burda south park'ı kaçıranı dövüolar gibi:) ayrıca muhtara dilekçe verdik, parklar bahçeler müdürlüüne yazı gönderecek, mahallenin parkının adını South Park olaraktan deiştireceeezzz. bu arada aldıım son duyumlara göre kenny son South Park The Movie bölümünde hepten ölüo çünkü yönetmenle anlaşamamış ve de The Simpsons'dan daha iyi bi teklif almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 115 bölüm zaten hepsi şu ana kadar ben de varda ordan biliyorum :)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 en sevdiim iki bölüm şunlardır: hatta üç pardon:) birinde şu manyak servis şöförü hatun bunnarı ormanda bırakır ve yardım çaarmaya gider ama maalesef ormandaki siyah canavar kenny ve bi çocuu daha yer ( zuhahhaa ay yine aklıma geldi). dier ikisi de bi barbara straisand'ın dünyayı ele geçirmeyi planladıı bölüm bi de şeytanın oolu Damien'ın bunların okuluna geldii bölüm. süpperdi![signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar