heavensdoors Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 selam arkadaslar uzun zamandır city of heroes arıyodum indirdim bi turlu s/n bulamadım en sonunda paralı oldugunu duyunca bırakmıştım sonunda bu siteyi bi arkadasım soyledi bir de baktım city of heroes :) 50 dolar hala veremiyorum dun gece 2 den beri butun yazıları okudum :) saat 8 e geliyo ... diyeceğim o ki... acaba uyeliğini kapatmış bir arkadas olur ve uyeliğinin bitimine bir kaç gun kalmıştır boyle bir arkadaş varsa bana acc yi ve şifreyi verse de ben bi oyuna baksam en azından yaa canım çok istedi falla merak da ettim ama oyunu gormeden 50 $ ayarlayamam yanee ben daha ogrenciyim ve beni aşar :( neyse yardımcı olacak bir arkadas olursa cok sevinirim.. şimdiden thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 seni aşar ise zaten biraz baktıktan sonra devam edemeyeceksin demektir. ben de öğrenciyim ama riske girip oyuna başladım 50 dolar verip, hem de denemeden. bikac video indir izle. karar vermen kolaylaşır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 50$ dolar zorluyorsa bir de her ay vereceğin 15$ dolar'ı düşün derim.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heavensdoors Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ok yanlış anlattım sanırım 50 $ dolar veririm ama bilmediğim bi oyuna vermek beni aşıyo demek istemiştim... aylık 15 $ doları da ayarlarım sorun deil... videoları screen shotları yazıları rehberleri vs. herseyi okudum ama bir turlu karar veremedim yaa o yuzden boyle bişi istemiştim...neyse tesekkur ederim..sanırım yakında aranıza katılacağım...byez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Emin ol ki verdiğin paraya değecek. Ayrıca verdiğin 50 doların 35'i cd key için bunu depozit gibi düşün yani. Sıkıldığın zaman satmaya kalksan elbet bir alıcı bulursun. En yakın zamanda görüşmek dileğiyle...[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 hmmss .. bence bekle mert antalyadan donsun onda vardi account .. daha uygun fiyata alabilirsin ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar