Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

-18 ler için bankamatik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar aile yurtdışında da benim.Onların izni olmaksızın işbankasından 18 altı için kart çıkartabiliyor muyuz?
Ya da herhangi bir bankadan nasıl bilgi edine bilirim?

(-18 olmak ne feci bişi be kardeşim öfff!)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
izinsiz hiç bişey yapamazsın yani veli/vasi kişiciği lazım. üzgünüm :([signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
Mesaj tarihi:
15 yaşından itibaren çıkartabiliyosun iş bankasından artık
ama izin olması gerek m.l.s.f.[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür
Mesaj tarihi:
said:
kiddo, 08 Ekim 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
izinsiz hiç bişey yapamazsın yani veli/vasi kişiciği lazım. üzgünüm :(

Arkadaş zirrat bankasında çalışıyo .

Ahauhau okadar orjinal yazmışki .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Mesaj tarihi:
Kart vardı zaten kullanıyodum 2 3 aydır.Taaki son kullanma tarihini görünceye kadar bu ayın sonunda bitiyor.Kimsenin aklına gelmedi açıkcası ona bakmak (:
Açıkcası ailede herkezde var biraz sorumsuzluk haklısın.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Black_Lupin, 08 Ekim 2004 21:29 tarihinde demiş ki:
said:
kiddo, 08 Ekim 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
izinsiz hiç bişey yapamazsın yani veli/vasi kişiciği lazım. üzgünüm :(

Arkadaş zirrat bankasında çalışıyo .

Ahauhau okadar orjinal yazmışki .

Nesi varki alla alla :p[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
Mesaj tarihi:
garanti bankasinda acik subelerden mesela bostanci visa electron karti cikartabilirsin, elma hesabi acabilirsin, para yatirdigin an gecelik faiz gibi kazanc alirsin, ve visa gecen heryerde kasada sifre girerek alisveris yapabilirsin ama hesabinda para olmasi lazim

baska bankalari bilemiyorum
Mesaj tarihi:
daha önce varsa vs. belkim kart çıkarır da hesap açtıramaz.

banka ile ilişkileriniz ne durumda bilemiyorum. eğer ebeveynlerinle iyiyse ilişkileri, belki telefonla halledebilirsiniz.

olmazsa da bir akrabana hesap açtırıp onların bankamatiğini kullanacaksın.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Syphex [CoH:Justice]
  • Yeni Oluştur...