Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Arkadaşlar aile yurtdışında da benim.Onların izni olmaksızın işbankasından 18 altı için kart çıkartabiliyor muyuz? Ya da herhangi bir bankadan nasıl bilgi edine bilirim? (-18 olmak ne feci bişi be kardeşim öfff!)[signature][hline]
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 izinsiz hiç bişey yapamazsın yani veli/vasi kişiciği lazım. üzgünüm :([signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
CwzX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 15 yaşından itibaren çıkartabiliyosun iş bankasından artık ama izin olması gerek m.l.s.f.[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ee milet yurtdışında vekalet bırakmadılar zaten kimseye.Nolcak şimdi aç mı kalcam (: hühe s.çtık ya..[signature][hline]
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 herhangi bir +18 vekaleti yetmiyor mu ki?
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 anneanne,babaanne filan oluyorsa yırttım.Vekalet almaları gerekmiyor dimi anne babadan onların?[signature][hline]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: kiddo, 08 Ekim 2004 20:39 tarihinde demiş ki: izinsiz hiç bişey yapamazsın yani veli/vasi kişiciği lazım. üzgünüm :( Arkadaş zirrat bankasında çalışıyo . Ahauhau okadar orjinal yazmışki .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Kusura bakma ama annem baban ne sorumsuz insanlarmış. Sana kart çıkarmadan uçmuşlar.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Kart vardı zaten kullanıyodum 2 3 aydır.Taaki son kullanma tarihini görünceye kadar bu ayın sonunda bitiyor.Kimsenin aklına gelmedi açıkcası ona bakmak (: Açıkcası ailede herkezde var biraz sorumsuzluk haklısın.[signature][hline]
pelout Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bende genç telekart var yapı kredinin.[signature][hline]It Is A Good Day To Die
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Black_Lupin, 08 Ekim 2004 21:29 tarihinde demiş ki: said: kiddo, 08 Ekim 2004 20:39 tarihinde demiş ki: izinsiz hiç bişey yapamazsın yani veli/vasi kişiciği lazım. üzgünüm :( Arkadaş zirrat bankasında çalışıyo . Ahauhau okadar orjinal yazmışki . Nesi varki alla alla :p[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 garanti bankasinda acik subelerden mesela bostanci visa electron karti cikartabilirsin, elma hesabi acabilirsin, para yatirdigin an gecelik faiz gibi kazanc alirsin, ve visa gecen heryerde kasada sifre girerek alisveris yapabilirsin ama hesabinda para olmasi lazim baska bankalari bilemiyorum
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 evet bankamatik kartı çıkıyor, ilk imza adı heh[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 daha önce varsa vs. belkim kart çıkarır da hesap açtıramaz. banka ile ilişkileriniz ne durumda bilemiyorum. eğer ebeveynlerinle iyiyse ilişkileri, belki telefonla halledebilirsiniz. olmazsa da bir akrabana hesap açtırıp onların bankamatiğini kullanacaksın.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice]
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 kartın iş bankasının genç kartıysa çıkarttığın bankadan yenisini alabilirsin sanırım son kullanma tarihinde[signature][hline]Server is busy.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 evet gidip bi iş bankası'ndan ilk imza için bilgi ve form istiyorsun 1-2 hafta içinde çıkıyor..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 25) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 herkeze teşekkür ettim (:[signature][hline]msn/mail mail icq
Öne çıkan mesajlar