Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

felsefe yapmak bilime girermi

kamyoncu

Öne çıkan mesajlar

said:
Qui, 09 Ekim 2004 23:27 tarihinde demiş ki:
said:
lord_elvyn, 09 Ekim 2004 23:13 tarihinde demiş ki:
aydın cocukları felsefeye imam cocukları dine gider artık :)

Yuh yani.. Yazdıklarmıza biraz dikkat etsek?

e secmeli ders olsa din ve felsefe baska birsey olacak sanki? sonucta ilk ogretim her telden insan var[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Sosyal ağlarda paylaş

Dindarlıkla aydınlık bağlantı kurulabilecek/kurulması gereken tarzda şeyler olmadığı için karşılaştırma yapmamalısın. Yaptığın taktirde senin kalıbına uymayan insanları gereksiz yere rencide etmiş olursun. Düşüncenin çıktığı noktayı anlıyorum ama bu yaklaşımı hak etmeyen dindar aydınlarımız var.
Sosyal ağlarda paylaş

dogru var, hatta onlar iyi insanlar. ama bilmem hatırlar mısın okullarda din kursu verilmesi tartışılıyodu bi aralar. dusunsene okulda allahu ekber diye namaz okuyolar. okulun tanımına uymaz bi kere. e yani oyleleri de var ve bazılarını ciddi şekilde etmek lazım.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 10 Ekim 2004 01:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce de biri söylemiş; bilim öngörü yapmayı sağlar. bu bilimin en has tanımlarından biridir.
felsefe ile bilimin paralel ilerledikleri bir gerçek. ancak felsefe bilim değildir. bilim nesneldir, felsefe özneldir. kesin yargılarda bulunmaz. sadece cevabı arar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...