EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bugün uyandım, bilgisayarı ve monitörü açtıktan sonra bide hoperlörün düğmesine bastım ama o da ne? ışık yandı ve tekrar söndü bi dahada yanmadı şu an kıbrıstayım ve aşırı nemli burası neme bağlıyorum bunu hehe ama başka ne olmuş olabilir bi fikriniz varmı
streamon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 kaliteli bir sey miydi kolpa miydi ....olabilir yani belki mefta oldu kiy 3-5 dolara al ancak kibrisdayim diyosun o zaman kiy 15-20 dolara aldiyecem :D[signature][hline][email protected]
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 hoparlörünün ayrıca adaptörü varsa büyük ihtimal o yanmıştır. onlardan elektronik mağazalarında bulabilirsin eğer küçük bir şeyse yenisini alman daha mantıklı olur[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Rahmetli olmuş gibi görünüyor :) Başka prize filan takmayı dene belki o taktığın prizden kaynaklı bir durum olabilir.Ama büyük ihtimalle bozulmuştur.[signature][hline]My Honour is My Life
Öne çıkan mesajlar