karpuz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Sabah ICQ'ya girdiğimde gayet normaldi Contact listim, şimdi ise listemde hiç bir kimse yok. Liste bomboş. Neden kaynaklanabilir ki bu? (ICQ Lite 4 kullanıyorum)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Kaynağını bilmiyorum da , bana da çok oluyor o .. 3-4 saat sonra düzelir[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 icq serverlarından kaynaklanan bir sorun. online insanların bilgisi iletilemiyor. çıkıp tekrar denemek en etkili çözümken çoğu zaman işe yaramıyor :D[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Tamam düzeldi şimdi. :) Teşekkür ederim.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar