Buddha Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Şimdi bu yeni açıköğreitm sistemiyle allak bulak oldum. Geçen yıl 3 dersten kaldım. Normalde bu sene yeni ders alamamam gerekiyordu ama 2 ders kalmıs gibi gorunuyor. Ve 4 tane daha yeni ders ekledim bu yeni kredili sistemle. Heralde 1 dersi felsefeden kaldırdılar ve ilk sorum; 1- Ben 2. sınıftamıyım :) 2- 2. sorum eğer 2. sınıftaysam bu sene 3e geçmek için bu yılki tüm derslerimi geçmem gerekiyor? 3- Sayet 2. sınıfta sınıfta kalırsam ki ilk defa sınıfta kalmış olacam geçen yıl veremediğim 2 derstende geçemezsem askeremi çağırıyorlar yoksa 1 sene daha hakkım var mı? Nornamlde 1 yıl kalma hakkı var ama ben alttan gelen derslerle kalmış olacam o kafamı karıştırıyor. 4- MYO'dan mezun olunca 2 yıl tecil hakkımı kullandım. Bazıları aöfden kalınca kaydı sildirip 2 yıl tecil alıyorsun diyorlar bu arkadaşlar hiç tecil hakkı kullanmamış arkadaşlar oluyor demi? Bir el atın kafam çorba oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar