elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 e abi oldun tamam mı sonra nooluyo cennet cehennem geikleri mi ben onu merak ediyom. *!namaz kılmak için takkesini takar*[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Nayıııııır, konu dine sapıcak! İttirin, ittirin saptırmayın![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) [Bu mesaj Penthesilea tarafından 10 Ekim 2004 03:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 işin icinde olum varsa sapacak :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastSurvivoR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 havaland1rma deliginde ölmek[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... a.k.a SoLidSnake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastSurvivoR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 yada asit yagmurunda ölmek[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... a.k.a SoLidSnake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Dev bir kazığa geçirelim. Merhamet isterse de en fazla yağlarım kazığı. Gerisi kurtarmaz.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Ben sana bir fantazi ölümden bahsetmeyeceğim sadece hayattan bahsediceğim... Sabah o soğukta sanırım 04 00 da oluyor.Bir simitçi ve bir boyacı konuşuyorlardı. Simitçi-Abi senin kazak işi vardı ne oldu? Boyacı-Ne olsun babamın patronu haftaya vericekmiş parayı o yüzden bu üstümdeki gömleğin içine yırtık bir uzun kollu eşofman giydim tastamam beni idare eder. Simitçi-anladım neyse boşver hadi daha yol uzun.. Ah bu kesmedi mi? O halde buyrun bir ssk ya yada en yakın bır hastahaneye ''organ bekleyenler ve onların yakınlarının ne idüğü belirsiz kişilerle karaborsalarda giriştiği anlaşmalara bakın..'' Bu da mı yetmedi o halde ''bir lösemi hastanesine buyrun o cam gibi gözleri olan hayat dolu olan cocukların cektiği cileyi görün'' Güzel bir laf vardır. Az ile yetinmeyenin sonu; az ı aramaktır... Neyse diyeceklerim bu konu hakkında bu ve eğerki fantazi ölüm istiyorsan en kısa zamanda bir Tunceli ye git.Sana güzel yanar dönerli birşey yapar ordakiler sende mutlu olursun... Relax.... Saygılarımla Soul...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Newbie Hunter falan mı olsam ne :D . Fazla Manhunt oynayınca böle oluyor işte newbie kardeşim. Fazla oynamıcan yoksa böle fantezi falan kurursun kendi ölümün hakkında...[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D Müslüm baba sen bizi diskoya götür -La hede hödö degetin... Müslüm beeeey ! -ben bey değilim not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar