TooRan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Ya arkadaşlar hiç fantazi ölüm şekilleri düşündüğünüz oldu mu?Yahu ben neden hep kendimin tuttuğu bi kiralık katil tarafından öldürülmeyi arzularım,anlayamıyorum...böyle bir işi yapan var mıdır ki memlekette! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominator Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bildiğim bi kemal sunal var onada gülüyoz valla sanada gülmeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 evet birazdan klavyemle kafalarına vuraraktan butun paticik newbielerini oldurecem NIAHAHAHAH![signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bir silah bul ... aynanın karsısına gec ... sılahı kafana daya ... ve aynaya dıkkatle bakarken tetıgı cek ... kec kısı kendı beynının patladıgını gorebılırkı ... yada vicudunu acıp herhangı bır hayati organını cıkarıp beklemeye basla yada ye tadına bak ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bi hennibal bul, sana beynini yedirtsin.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: lord_elvyn, 09 Ekim 2004 23:44 tarihinde demiş ki: evet birazdan klavyemle kafalarına vuraraktan butun paticik newbielerini oldurecem NIAHAHAHAH! benim klavye ahşap daha çok can yakar :p[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ver abi ver :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bunlar bizi katil edecekler :D fantezi ölüm istiomuş ben bi gırtlağını kesimde anlasın fanteziyi:D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 istaqnbulun sefiri, lord_elyndir de sonra auzhauhau[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ben depresyondayım zaten.. (bkz: imzam)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 24) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 abi bosver benim de netim yavasladı depresyona mı gireyim?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Beyler shitini çıkarmayın, -18 bir sürü kullanıcı var, etkilenen var etkilenmeyen var.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 evet abi ben de varım noolacak memnunum sizi bunaklar :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ölmeyinde sürünün ozaman anlayın şu anki hayatınızın değerini desem çok mu sert olur?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yok abi direk oturur yani. harbi bazen dusunuoyurm yasicaz olecez eee sonra?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 beğenmedin mi, bildiğin ve uygulayabileceğin başka bir var olma şekli varsa uygula heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ne biliyim abi "so?" diyesi geliyo insanın.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Of en güzeli nehire bırakılmak[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 en güzeli yakılmak diri diri ve küllerini de uzaya bırakçaklar ohhh[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 sen irisin biraz abi zor biraz :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 insanın doğumdan beri alışageldiği şey var olmaktır, var olmamak insan için hem bilinmeyen şey korkusu uyandıran, hemde alışkanlıktan vaz geçememe duygusunu dürtükleyen bir kavram olduğu için insan var olmayı seçer. Ve bunu gerçekleştirmenin tek yoluda düzensizlikten düzene gitme çabası olan yaşama eylemidir. Oldu mu?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ben mi iriyim lam :D 1,85 Boy 62,5 KG[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yok lan prawler[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 İnsan ilk olan her şeyden korkar. Bunun hiç bir istisnası yoktur. Eh, ölüm de her insanın başına bir kez geldiğine göre, korkmamak imkansız ve mantıksız.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Evet.[signature][hline]Aldık tekrardan başa, yutuluyor haplar ardı ardına.İçine etmeli böyle hayatında, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar