FiTi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Arkadaslar Bartzda Helalinden 40+ Elder Warmi Yaw?Archer Kasmak Eldersiz biraz zorda eer warsa Bana bi Ulasin Nolur. Hatta isterseniz Kiraliim Yani :P.Nese Saolun hepiniz.[signature][hline]FiTi FiTi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bartz Serverinda Fity isimli sahsiyete PM atarsaniz ulasabilirsiniz :D Bu Bilgiyi unutmusumda ^^[signature][hline]Fity Silver Ranger Fiti 30 Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P) [Bu mesaj FiTi tarafından 01 Ekim 2004 10:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yok sana elder melder kardesim git solo yap herkes demiomu archer solo karakterdir die :P...... bu arada elder varsa banada lasim scavengerimi kastirmak icin cikan metariallerin yarisini verebilirim.... Tabi eger gonullu bi arkadas varsa.....[signature][hline]Elastor 50+ Prophet Solymr 19 Darkelf Dagger Siyah 25+ Scavenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burakbey Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bu akşam quest i bitiririm istersen crumada 4 kişilik party yaparız :) ali,ben ve ench var sende gelirsen başkasını almayız aramıza tez zamanda bol xp kasarsın :) ha gelirken çubuk mubuk bişi al öle ice bow la bizede eziyet etme :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ali(cellat) valla eywallah sen cagirma beni git fity mity topla ole coluk cocugu eywallah ya eywallah... bende gelmiorum bundan sora gruba filan bu arada tank lasim olursaa 41 DA mız var artık cruma turkden gecilmicek :D[signature][hline]Elastor 51 Prophet Solymr 19 Darkelf Warrior( ilerde ortaligi kasip kavuracak) Siyah 28 Scavenger BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Walla Yanima 40+AW buldum bi tane DS Ice Bow Dou yapioz 5 sn bi mob :D.Yinede herkese tesekkurler yardimlarindan dolayi :D.Bu arada solmyr gel PvP cicim en guvendiin karakterine karsi benim lvl 6 PW adayim :D[signature][hline]Fity Silver Ranger Fiti 30 Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 tmm benim en guvendigim karakterim tabiki cucem lvl 1 dorf gel istedigin karakterinle alirim aklini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 evet arkadasla fity benim lvlv karakterim tarafindan dvc girislerinde aglatilmistir... SIGNED BY ELASTOR[signature][hline]Elastor 40+ Prophet Solymr 20+ Darkelf Warrior( ilerde ortaligi kasip kavuracak) Siyah 20+ Scavenger BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Yuuuuh Ayip lan ayip Fiske wurmadim sora da aalattim dion.Walla yuzsuzluunde bu kadari :D[signature][hline]Fity Silver Ranger Fiti 30 Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Hehe abi assasin 20+ olmus imzada degismis hemen hayırlı olsun tez zamanda 40 olursun insallah :)[signature][hline]Cellat lvl 40+ TH Bogachan lvl 38 Monk Babacan lvl 27 Artisan BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Zuhauah Yawas olsun O 40+ olana kadar oyunu kapatirlar be :P[signature][hline]Fity Silver Ranger Fiti 30 Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 cellat saol abicim ama ben onu pk yaptim :D talking islandde milleti kesiom :D su anda sana bi surprizim var bi oyuna girsen :D[signature][hline]Elastor 40+ Prophet Solymr 20+ Darkelf Assasian( ilerde ortaligi kasip kavuracak) Siyah 20+ Scavenger BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar