Pascal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 İlki 10-14 Eylül 2003 tarihleri arasında yapılmış olan ADesign Fair İstanbul Uluslararası Tasarım Buluşması'nın ikincisi 6-10 Ekim tarihleri arasında Hilton Convention& Exhibition Centre ve Harbiye Askeri Müze – Ahmet Fethi Paşa Salonunda yapılacak. ADesign Fair 2004 iki bölümden oluşacak. Detaylı bilgiyi yazının devamında bulabilirsiniz. ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEN KURUMLAR İKON Fuarcılık Hizmetleri Ltd. Şti. ve Doğan Burda Rizzoli Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. ETKİNLİK YERİ Hilton Convention& Exhibition Centre Harbiye Askeri Müze – Ahmet Fethi Paşa Salonu ETKİNLİK TARİHİ 6-10 Ekim 2004 ETKİNLİĞİN AÇIK OLDUĞU SAATLER Etkinlik 06 -07-08-09-10 Ekim 2004 tarihlerinde 11:00 - 20:00 saatleri arasında açık tutulacaktır. ETKİNLİK BÖLÜMLERİ ADESIGN FAIR 2004 iki bölümden oluşacaktır; 1- Hilton Convention&Exhibition Centre Ev Mobilyaları ve Aksesuarları, Ofis Mobilyaları ve Aksesuarları, Aydınlatma üniteleri, Banyo ve Mutfak Mobilyaları ve Aksesuarları, Vitrifiye, Züccaciye, Ev tekstili, Ev Elektroniği, Ev Yapı Malzemeleri , Giysi, Ayakkabı, Spor Malzemeleri, Mücevher, Oyuncak, Ambalaj, İnternet, Kırtasiye, Grafik, Hediyelik Eşya, Obje vb. 2- Ahmet Fethi Paşa Salonu Her alandan tasarımcının, tasarım gruplarının, tasarım bürolarının ve tasarım eğitimi veren kurumların projeleri, bağımsız tasarımcılar, CAD-CAM programları, çizim malzemeleri, bilgisayarlar, model malzemeleri, eğitim kurumları, patent ofisleri, web designer, moda tasarımcıları, grafik atölyeleri, tekstil tasarımcıları, takı tasarımcıları, vitrin tasarımcıları, fotoğraf, reklam şirketleri, sinema yapımcıları veya şirketleri, iç mimari büroları, modelleme firmaları. Not: AD ESIGN FAIR 2004 Danışma Kurulu, etkinlik niteliğini belirli düzeyde tutabilmek amacıyla, sergilenecek ürünler hakkında firmalara tavsiyelerde bulunabilme ve gerektiğinde müdahale etme hakkını saklı tutar. ETKİNLİK KATILIM ÜCRETLERİ VE HİZMETLERİ ilgilenenler için fuarın web sitesi![signature][hline]BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR BEŞİKTAŞLI OLMAYANLARIN O KENDİ SORUNUDUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Ben orada olucam baska patiden gelen varsa gorusmek uzere.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 gittim gördüm faydalı bi oluşum mutlaka. fakat şu sıralar mimar sinan'ın giriş salonlarında duran öğrenci çalışmaları daha ilgi çekici mesela. bilemiyorum. hastası olduğum, özellikle dikkatimi çeken ya da etkileyici bi çalışma göremedim. yanımda fotoğraf makinesi götürmüştüm. çantadan çıkarmak aklıma bile gelmedi. sanki bu işlerden gerçekten anlayanlar böyle organizasyonlara katılmıyolar gibi bi hisse kapıldım... ayrıca katılımcıların sayısı da çok düşük gibiydi sanki...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar