GilthanasUO Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 norton 2000 vardı bilgisayrımda fakat daha güncel sürüm olan 2004 pro. yükledim ve sürekli bi hata oluşuyo .hata şöyle:auto protect nete bağlı değilken hiç bi sorun vermiyo nete bağlandığım anda auto protect bi anda disable oluyo e-mail sekmesinde ise error yazıyo.auto protect ise enable dememe rağmen aktif olmuyo.bunu nası düzeltirim muhtemelen 2000 ile 2004 dosyaları arasında bir çakışma oldu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 sil progu tekrar kur cracklediysen zaten normal.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 onun silmeyle alakası bendede bi ara auto protect yapmıodu denemedim biras bekledim (3 gün ) geçti soruj bazi, oluo:D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 windows update yapiyorsan bazen sorun yaratabiliyor o sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bence norton gayet normal calisiyor fakat email korumasi yaamadigi icin oyle bi uyari iconu goruyorsun.email programini tanimlarsan nortona onuda kollari icine alir ve o icon cikmaz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar