GilthanasUO Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 norton 2000 vardı bilgisayrımda fakat daha güncel sürüm olan 2004 pro. yükledim ve sürekli bi hata oluşuyo .hata şöyle:auto protect nete bağlı değilken hiç bi sorun vermiyo nete bağlandığım anda auto protect bi anda disable oluyo e-mail sekmesinde ise error yazıyo.auto protect ise enable dememe rağmen aktif olmuyo.bunu nası düzeltirim muhtemelen 2000 ile 2004 dosyaları arasında bir çakışma oldu çünkü.
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 sil progu tekrar kur cracklediysen zaten normal.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 onun silmeyle alakası bendede bi ara auto protect yapmıodu denemedim biras bekledim (3 gün ) geçti soruj bazi, oluo:D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine
riglous Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 windows update yapiyorsan bazen sorun yaratabiliyor o sekilde.
Anason Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bence norton gayet normal calisiyor fakat email korumasi yaamadigi icin oyle bi uyari iconu goruyorsun.email programini tanimlarsan nortona onuda kollari icine alir ve o icon cikmaz artik
Öne çıkan mesajlar