Thsn. Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Grafik dersi için bir oyun projemiz bulunmakta ve ben ilk başta oyunun zeminini ufak çaplı yaratıp, bir kamera eklemek istiyorum. Bbu kamerayla sadece hiç bir cismin önceki konumlarını değiştirmeden, hayali bir 3rd person olarak klavye yardımıyla ilerlemek gelişigüzel dolaşmak istiyorum. Bunu rotate fonksiyonuyla mı sağlarım ya da bakış açımı glulookate oturtarak mı hareketi sağlarım bilemedim. http://www.swiftless.com/tutorials/opengl/camera2.html linkte bulunan tutorialdaki klavye hareketi için yazılmış olan fonksiyonu kullanayım dedim ama malesef hiç tepki alamadım. şimdiden sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thsn. Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 tabii neden buraya açtım ben de bilmiyorum, şimdiden özür. Taşınması dileğiyle . =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 yorumları oku o sayfadaki bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar