Mortis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Bathory, 09 Ekim 2004 18:28 tarihinde demiş ki: iki günde de backstagedeydim adamların guidelıgını da yaptım konserdekiler belki görmü$tür beni,kulagında telsizli,imzalı pass cardlı bi eleman =) süperdi süperdi beraber gezdik,içtik,yemek yedik adamları bambiye bile götürdüm eh süper ya! abi bu işlere nasıl girebiliosun? Yani tanıdık mı var organizatorlerden. Ben de şöle şeyler yapmak istiyorum :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 A ye[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar