1313designer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 80 LEVEL BARBAR KARAKTER PVP LEVEL 7 TUM PVP LVL 7 ARMORLARI VAR, SİLAHLAR IBIS, T3 BALTA, LAST LEGION'UN KILICI DUEL KULLANMAK ISTEYEN VARSA T1 BALTALAR VAR AMA IBIS VARKEN HIC UGRASILMAZ.. T3 ARMORLARDAN SADECE LEG VE SHOULDER EKSİK. AA TALENTLERİ OLDUKCA İYİ DURUMDA. PARA OLARAK 5 ADET SHARD VAR. AYRICA ACCOUNTA 80 LEVEL CONQ VE 50 LEVEL KARAKTER ACMA HAKKI VE 32 OFFLINE LEVEL VAR YANI ISTEDGINZ KARAKTERI DIREK 80 LEVELDAN BASLATABILIRSINIZ. KHITAI , TURAN HEASPTA ACIKDIR VE 2 BUCUK AYLIK UCRETLI OLARAK ACCOUNT DEVAM ETMEKTEDIR. SOCIAL VANITY ITEM OALRAK 4 ADET SET BULUNMAKTADIR. BINEKDE ISE TAMARIN TIGER VARDIR. YANI FULL + FULL BIR ACCOUNT ALICISINI BEKLIYOR EMEK HARCADIGIM BARBARIM TAM BIR PVP MAKINESIDIR. ISTEDIGIM FIYATIN OLDUKCA UYGUN OLDUĞUNU DÜSÜNEREK 350 TL İSTİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 bağırmaya lüzum yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1313designer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 karakterin resimlerini aşşağıdaki linklerde görebilirsiniz. http://screenshot.xfire.com/s/119861990-4.jpg http://screenshot.xfire.com/s/119861994-4.jpg Bu arada üzerindeki pelerin hiç bir oyuncunun üzerinde yoktur özel bir üyelikten gelen claim hediyesidir. Ben şuana kadar kimsede göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1313designer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 baltalayan arkadaş daha iğrenç bi resim bulamadınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1313designer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 http://screenshot.xfire.com/s/118471661-4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Caps lock actigin icin gozler o hale geldi keske duzgun yazsaydin kör olmasaydik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1313designer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Revenant said: Caps lock actigin icin gozler o hale geldi keske duzgun yazsaydin kör olmasaydik :/ genelde çinliler bu durumdan rahatsız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Yok forum kurallari geregi hepimiz rahatsiz oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Ben 400tl verirdim güzel acc, ama baardığın için vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1313designer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 "Tatar Ramazan" said: Ben 400tl verirdim güzel acc, ama baardığın için vazgeçtim. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 SELAM KARDEŞ BARBARLIĞINDAN ÇOK ETKİLENDİM ÇOK BARBAR ALIYOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 kitliyorum küçük harflerle doğru düzgün açarsın başlığı tekrar burdan devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar