Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: EfsaneUye, 09 Ekim 2004 20:41 tarihinde demiş ki: said: daverc, 09 Ekim 2004 20:40 tarihinde demiş ki: hala benim diplomada felan karsiyaka gazi lisesi yazio altta kiz lisesi yazio ne is anlamiom anladın sen anladın... çok komiksin abi ya.saygılı ol lütfen "insan" lara karşı.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Norton_Antor, 09 Ekim 2004 21:09 tarihinde demiş ki: çok komiksin abi ya.saygılı ol lütfen "insan" lara karşı. tamam ağlamak lüzumsuz[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 burada düzgün bir şekilde seni uyarıyorum daha saygılı konuş insanlara karşı diye.sen hala dalga geçiyorsun.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya tamam dedik ya amma ağlıosun[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 her poukh'u geyiğe vurmak adet oldu....[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: yevaud, 09 Ekim 2004 18:45 tarihinde demiş ki: erutan bende de ayn? sorun :P kitaplar 22 kas?mda gelcek hangi dersleri seçtin bilmiyorum bende ne zaman gelcek bi ara gidip sormay? düşünüyorum said: Norton_Antor, 09 Ekim 2004 19:47 tarihinde demiş ki: keşke başka okula gitseymişsin erutan. heh mahalle muhabbeti oldu?u için en yak?n lisede gazi lisesi oldugundan :) said: BlaCk_DmC, 09 Ekim 2004 20:25 tarihinde demiş ki: Erutan?n okuldan millete,hocalara falan cok dil att?g? ?c?n tastikname verildigini dusunuyorum :P yok can?m biraz hibnal?k vard? ama ondan tastikname almad?m 2 y?l kal?nca :D said: daverc, 09 Ekim 2004 20:30 tarihinde demiş ki: bu meshur gazi lisesi izmirdekimi ? antalyadaki meshur gazi lisesi :D said: daverc, 09 Ekim 2004 20:35 tarihinde demiş ki: ben bitirdim gecen sene ede.. erutanin bahsettiklerini gormek isterdim kelebek bicak felan... merak ettim cidden yok yani yeni gelen lise1lerde felanmi var bu olaylar ? lise 1,2,3 hepsi :) shref: eh...[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: EfsaneUye, 09 Ekim 2004 21:23 tarihinde demiş ki: ya tamam dedik ya amma ağlıosun hala devam ediyor ya....iyi takıl sen...[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 gaziler karismis demekki karsiyaka gazi lisesi cok temiz nezih saygili ogrencileri olan güzide bir okuldur. yalan[signature][hline]you hit me,we hit you...ftw Woodoo - LvL50 Wizard [RIP][Vortigern] Delvac - LvL50 Minstrel[Vortigern] Barracuda - LvL50 Paladin[Merlin] [Deleted] Woodoo - LvL50 Berserker[Merlin][Deleted] Barracuda - LvL50 Savage[Merlin] [Deleted] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Erutan demiş.. said: 2 seneye sonra askerliğe ama çürüğüm YAŞASIN! Gurur duymalısın demi [Bu mesaj rexx tarafından 09 Ekim 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 saptırtma konuyu ya tartışma cıkartma rexx severim seni ama yanlış yapma lütfen[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ulan niye çalışıp geçmedin sınıfını da şimdi açıklise kasıyosun, hı?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Çalışsanda geçemion :) neyine çalişiim?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 gecen nasıl geciyo peki?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar