dominator Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Böyle radyo dinlemek istediğimde karşıma çıkan zottirik arabesk ve bilumum dini içerikli kanallardan (dini olanlar değil arabesk zottirik) gına geldi. bildiğiniz kült kaliteli türkçe yabancı ne varsa ankara için yazabilirmisiniz. hatta her şehir için yazalım başında belirtelim şehri herkes faydalansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 winampın yeni versyonunu indir online radyo seçenekleri var[signature][hline]www.cursedrealms.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 en son versiyon sanırım 5.05 di.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominator Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 türkçe yabancı derken yabancı müzik yayınlayan kanal olarak söylemiştim. bide net üzerinden değilde standart radyodan dinleyecektim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 hımm istanbulla anakara cok fark etmiyo sanırsam sallıyo da olabilirim.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ankaradaysan capital radio'dan başkasını dinlersen ayıp olur. 99.5[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Ankara'dan arkadaşımızın dediği gibi 99.5 Capital Radio, ayrıca Mersin'de de aynı frekanstan kesinlikle İstanbul'da da yayını vardır.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 abi rock fm istanbulda 98.00 ama uzun suredir biplediler neden bilmiyorum.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 *!yeni radyoyu açıp eskisinin üzerine basılı tutar*[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Turkce calan ne var aksam saatlerı opo tarzı ıstanbulda ya Ben ne zaman acsam rast gelmıyo bıde camlıcada oturuyoruz verıcılere cok yakın adam gıbı cıkmıyo[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: dominator, 09 Ekim 2004 23:18 tarihinde demiş ki: Böyle radyo dinlemek istediğimde karşıma çıkan zottirik arabesk ve bilumum dini içerikli kanallardan (dini olanlar değil arabesk zottirik) gına geldi. bildiğiniz kült kaliteli türkçe yabancı ne varsa ankara için yazabilirmisiniz. hatta her şehir için yazalım başında belirtelim şehri herkes faydalansın. hangi konuyu nereye açacağın konusunda bilgiye ihtiyacın var bence...[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 aha harbi ben fark etmedim adamın yanlıs yere topic actıgını ahaha komik ya kimse fark etmemis :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 rock fm geceleri iyi çalıyor, radyoda pek aradığımı bulamam ama orada az da olsa bulabildim.[signature][hline]It outnumbers you one to many. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 en guzeli patiick radyo abi.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Yakında çok güzel bir proje hayata geçiyor.. Onu bekleyin..[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 abi soyle gizemli gizemli konusmayın ya uyuzoluyorum.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar