Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaliteli radyolar?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Böyle radyo dinlemek istediğimde karşıma çıkan zottirik arabesk ve bilumum dini içerikli kanallardan (dini olanlar değil arabesk zottirik) gına geldi. bildiğiniz kült kaliteli türkçe yabancı ne varsa ankara için yazabilirmisiniz. hatta her şehir için yazalım başında belirtelim şehri herkes faydalansın.
Mesaj tarihi:
hımm istanbulla anakara cok fark etmiyo sanırsam sallıyo da olabilirim.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
Ankara'dan arkadaşımızın dediği gibi 99.5 Capital Radio, ayrıca Mersin'de de aynı frekanstan kesinlikle İstanbul'da da yayını vardır.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Mesaj tarihi:
abi rock fm istanbulda 98.00 ama uzun suredir biplediler neden bilmiyorum.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
*!yeni radyoyu açıp eskisinin üzerine basılı tutar*[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
Turkce calan ne var aksam saatlerı opo tarzı ıstanbulda ya Ben ne zaman acsam rast gelmıyo bıde camlıcada oturuyoruz verıcılere cok yakın adam gıbı cıkmıyo[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Mesaj tarihi:
said:
dominator, 09 Ekim 2004 23:18 tarihinde demiş ki:
Böyle radyo dinlemek istediğimde karşıma çıkan zottirik arabesk ve bilumum dini içerikli kanallardan (dini olanlar değil arabesk zottirik) gına geldi. bildiğiniz kült kaliteli türkçe yabancı ne varsa ankara için yazabilirmisiniz. hatta her şehir için yazalım başında belirtelim şehri herkes faydalansın.

hangi konuyu nereye açacağın konusunda bilgiye ihtiyacın var bence...[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME |
| News | Sheref | Msn |
| GB Moderator |
Mesaj tarihi:
aha harbi ben fark etmedim adamın yanlıs yere topic actıgını ahaha komik ya kimse fark etmemis :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
Yakında çok güzel bir proje hayata geçiyor.. Onu bekleyin..[signature][hline]Yaşanmış hikayedir..
- Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir..
- Neee??
- Zıııııttt Erenköy..
Mesaj tarihi:
abi soyle gizemli gizemli konusmayın ya uyuzoluyorum.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
  • Yeni Oluştur...