Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baku'deyim...

LuNiZ

Öne çıkan mesajlar

beyrut restoranı vardı fransız büyükelçiliğinin orada olsa gerek. güzeldir.

Targovi falan güzel işte. Travelers Cafe vs de iyi. Irish pubların hepsine girebilirsin ama Finnigan's ile Shakespeare`s üzerine yer arama pub olarak. Shakespeare`s te yemekler de iyidir

ha bir de marinayı geçtikten sonra fillet house var o güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

ey yavrum benim be...

budur.. saolun beyler..

peki sizce nasil bir yer Baku.. hani bolume uygun bir baska yorumlariniz varsa onu da alayim..

ben net soyluyorum, avrupada bulundum bir cok ulkede, amerika da da bulundum..

istanbuldan sonra diger yasayacagin yer sec deseler, dusunmeden baku derim..

ha bide bi italyan restaurant i var, adini hatirlamiyorum ama, birde viking diye bir mekan var, ikiside super.
Sosyal ağlarda paylaş

çıdır var mesela orası süper bak. ama avrupa zalına gideceksin.

şeki restorant var. yerel mutfak için güzeldir. flarmoni'de kesin gösteri vardır bu aralar. yarın değil de salı gidebilirsin istersen. tiyatroda da romeo ve juliet olması lazım sdf.

mahara mı ne vardı. hint mutfağı. o da güzel bak.

hilton'da bar kısmı var. döner kule... 25.kat diye geçiyordu sanırım. her tarafını görebiliyorsun işte şehrin.

çay iç adamların usulüne göre. denizkenarında iç ama. soğuk olacak tabii biraz. onun yanına yarpuz mürebbesi iste -karpuz reçeli. bir de akkiraz o yoksa. süper bak.
Sosyal ağlarda paylaş

olay su.. benim ilk gelisim degil.. ilk seferde baya bir yer gezdim ama bu sefer direk hedefe odaklanayim istiyorum hemde bolume uygun topak olsun diye kasiyorum..

bundan sonra da bol bol gelicem buraya.. gercekten cok guzel bir memleket burasi.. ama hani atlamayalim mekanlari, onceden gelenlerden tavsiyeleri alayim dedim :)

olay budur..

edit: devrik eksik cumle duzeltildi ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada kharon yazdığını şimdi gördüm. mado diye bi de capon restaurant var. o da güzel. gürcü mutfağı için immeriti var. terrace garden vardı içeri şeherde -fontanların oradan girişi işte- targovide merdivenlerin orada ali-nino cafe var. güzeldir kitaplı falan zaten içerisi. ali ve nino da güzel bir aşk hikayesidir bu arada. haftasonları fashion cafe, ballizada ve mozartta türkler kahvaltı etmeye geliyorlardı. son şehirde yapılan düzenlemelerden sonra mozart biraz geride kalmış galiba. içeriyi çok kapatıyor diye ağaçlarını kesmişler diye duydum geçen gün. ha shaurma yiyin kesinlikle. çok abartmayın ama 2-3tane yemeyin cırcır yapıyor fazlası.

aklıma geldikçe yazarım daha. gitmeyeli biraz zaman oldu ve şehir daimi gelişiyor. son durumu da duydukça aktarıyorum sdf
Sosyal ağlarda paylaş

petrol ve arabayı çıkartırsak eğer kalanında yaşamak için pahallı ama. en azından istanbuldan pahalı. bi kere sebze sıkıntısı çekeceksiniz.
yok abi, marul bile bulmak bazen eziyet oluyor. kahı mı bahı mı ne diye satıyorlar marulu. teze pazar'dan bi kilo pırasa almak isteyip bi avuç pırasa ile geri dönebilirsiniz. ha feyuka falan var. ekmekağacı meyvesi mi oluyor kaymakağacı meyvesi mi ne? şahane bişi. bulursanız deneyin kesin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...