barnacle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ansyste 3 boyutlu kafes analizi yapicaz ama beceremedik. kirislerin ayari nasil yapiliyor bilmiyoruz. element type beam mi secmk lazim? mesela silindirik elemanlardan nasil yapabilirz gibi sorular var. degisik tasarimlar yapmamiz lazm. kafesin sekli belli bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 biliyorum az cok,tam olarak sorun ne biraz daha acar mısın,structural analiz mi yapcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 sayfa bulunamıyor diyor attıgın link icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 actım baktım dedigin dosyaya,kolay bu yapılır ama anlamadıgım cubuk kesitleri daire mi yoksa dikdörtgen mi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 dairesel olucak ama biz dikdortgende yapicaz fln iste degisik bi kac tasarim olsn diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 hacı bu yapılır,su gerek önce bu kafes yapısı cizceksin,sınır kosullarını belirleyeceksin,daha sonra yükü uygulayıp analiz sonuclarını alcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 anladım,farklı kombinasyonları deniceniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 abi sikinti sey line mi yapicaz beam mi element type fln sikinti. node atma cizme olayini yapabilioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 abi ne demek istedigini anlamadım cunku ansys in bin tane versiyonu var,o kullandıgın terimler hangi versiyon icinde bilmiyorum fakat bunu cizmesi zor degil,bi kac tuto bakarsan netten kolayca cizersin bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 element tipi hatırladıgım kadarıyla analizde cok cok buyuk farklar yaratmıyordu,zaten oyle olsa hoca belirtirdi su element tipinde inceleyin derdi,element tipi sadece mesh yapısı ile örtüşmeli hatırladıgım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 evet o da bi sorun duz ansys 10.0 da yapmamiz lazim. workbench de kullanmiyoruz. bu terimleri bilmiyosan yardimci olamicaksin maalesef:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ben de workbench de calısmadım daha önce,o arka planı siyah olan düz ansys de calıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 aynen. abi link mi yapmalıyız ne secmeliyiz peki? node koyduk her köseye onların üstüne keypoint attık aralarından cizgi cizdik. kafesi olusturduk ama olmadı. kesit ayarlaması falan nereden yapılıyor bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 barnacle said: aynen. abi link mi yapmalıyız ne secmeliyiz peki? node koyduk her köseye onların üstüne keypoint attık aralarından cizgi cizdik. kafesi olusturduk ama olmadı. kesit ayarlaması falan nereden yapılıyor bilmiyoruz. abi o cizgiler sadece 3 boyutlu cizim yapmadan önce referans vermene yarar,normal bir kafes yapısını nodelarla temsil edemezsin,öncelikle 2 boyutlu tasarımı yapıp extend yapcaksın ki 3. boyutu kazandırasın,hala bu sorun uzerınde ugrasıyorsan ansys in o versiyonunda 3 boyutlu tasarım tutolarına bak.cok zor bir şey degil eminim yaparsın,ben o siyah ekranda yürüyen merdiven cizmiştim.sen onu hayli hayli yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 post var icraat yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 adamın yerine mi yapayım ödevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 yaptık oldu yaa:D eyw yine de. nette i tutoş bulduk kafesler ile ilgili. doğru yol izlemişiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 evet aradın mı cok tuto var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar