di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Selam, Bu disk hafta icinde bosa cikacak. 2 senedir kullaniyorum ve 5 sene garantisi var. Faturasini bulabilir miyim emin degilim ama. Neyse en ucuz fiyati 222 TL, ben 170 TL istiyorum. Tanidiklara azcik daha inerim. Disk'i test edip o sekilde teslim edicem bu arada. Sonuclari paylasirim, gorursunuz, gonul rahatligiyla satin alirsiniz. edit : 222 yazan yer de 274 TL cikti fiyati. Ona ragmen 170 TL gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 hdd fabrikalarını su basmıştı kıtlık var hala yoklukta gider , iyi satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 teknolojik ürün olup bugün al x süre sonra satta kar ettiren tek ürün yıllar sora hdd ler oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 UP Fiyati degistiyse ayarlamasini yapariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 gayet iyi fiyat hele faturasını bulursan alacak olan düşünmesin ben 320liği 115'ten satıyorum, ha alan var mı yok gerçi fokdpsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 hdd piyasasında kriz var,çok ihtiyacım olduğu halde almıyorum yani %100 den fazla bi artış var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Kriz oncesi fiyatindan veriyorum iste, daha ne istiyonuz ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 kriz öncesi 90-100 liraydı 500 gb diskler 130 liraya 1.5 tb almıştım hatta sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Yok yok cok biliyosun. 15-20 lira falandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 abi istiyosan bak 1.5-2 ay önceki fiyatlara aynen dediğim şekildeydi senin satış fiyatını etkilemez tabi ki şuanki piyasa fiyatı önemli senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ben bakkala 10 lira vermiştim. bi malmuş aldım, para üstüne de 2 tb wd vermek istedi. green diye almadım. black olsa düşünürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 farkındaysan 2 ay önceki fiyatlardan bahsediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Taşınabilir hdd arıyan biri geldi beyler satan varsa benimle irtibata geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar