di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Selam, Desktop'i satiyorum, haliyle kurulu sistemi yedeklemek icin vakit kaymetmektense hizlica VM haline getirip lazim oldukca acip bakmak istiyorum. Ama gelin gorunki biraz zahmetli bir is. Soyle programla falan kolayca halledebiliyor mu ? Var midir konu hakkinda onerebileceginiz seyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 VMware kullanıyorsan VMware Converter var zaten gömülü geliyor. Hyper-V kullanan bir 2008 R2 varsa sağda solda o da halleder. Citrix, pek pc-to-vm çalışmadım. Diyebileceğim budur. Döküman ararsan şu var en kısa sürede bulabildiğim... http://www.hakanuzuner.com/index.php/vmware-converter-ile-varolan-fiziksel-isletim-sistemini-sanallastirmak.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Az once uninstall ettim converter'i ve workstation'i. Dammit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Yapacak birşey yok. :S Re-install :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar