kinetica Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: arcane, 08 Ekim 2004 12:57 tarihinde demiş ki: orjinal kısmına katılmıyorum ama hoş olmuş :) devamını bekleriz eh sonunda foyamız ortaya cıktı :D :D dimi sailor?[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 crimsonland de oyunu bitirince boyle bi mod acılıyodu cok eglkenceliydi[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 hehehe harbi bi ara öyle oldu sanırım , bi daha yapamadım o kadar 3.5k da takılıyorum en fazla :p[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 eh zaten ben de baya önceden crimsonland oynarken görmüştüm öyle bir şeyi.. daha önce de değişlik modları vardı zaten internette. flashla yapılmış şeyler[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Saykoleo, 08 Ekim 2004 13:26 tarihinde demiş ki: bunun çok benzeri crimson landde vardı :) sus len milleti uyandırma:D[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 oha be heren, ben 2300lerde kasıldım bıraktım. Bir daha da oynamam :p. Ama güzel olmuş oyun, zombieli versiyonu vardı bunun bi ara. Yazdıkça zombilere geçiriyordun.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 1393 çok zor dört kelimeden sonra yaf[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 evet türkçe karakterli olmayan versiyonunu kesinlikle bekliyorum[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ingilizce kelimeler yazarak bana yardımcı olabilirsiniz.. ben de onları akşama database'e eklerim ve o versiyonu çıkartırım. örnekler: computer, game, format, calculator, machine, eraser, pen[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 fırkateyn ne ki ingilizcesini bileyim :p washington mesela adana yerine , ship , desert , crew , justice , sentence , prison , rope ne biliyim bi sürü kelime var , zor kelime bulmak lazım[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 zaten kelimeleri çevirin demiyorum.. herhangi ingilizce kelime olsa olur. ama senin yazdıklarında hep kolay :) zor bulmak lazım dediğin gibi. eve gideyim ing. kitaplarıma bakarım ama yine de güzel fikri olam yazsın[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 antidisestablishmentarianism olabilir mesela.[signature][hline]oooooofff of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 o konu sorun degil ilk denemede 1200 felan yaptım biraz daha denesem daha iyi olur sanırım ama k ucuk yani.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 niye washington gayet güzel bence hehe horacegoesskiing de güzel o da olabilir[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bi de bence puana gore degilde sureye gore olsa cok daha iyi olur.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 1505 yaptım kollarım agıroyor[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ehem bir de sorunumuz var.. arkadaşın nasıl 6000 küsür yaptığını çözdüm sanırsam.. heren herhalde bilgisayarın biraz eski :) dükkanda mmx 166, 32 ram ile oynarken 10. seviyede bile hızın benim asıl makinemdeki 3. seviyedeki hıza eşit olduğunu farkettim. yani makine yavaş çalıştığından sanırsam yazılar da yavaş iniyor :) bir çözüm bulmaya çalışıyorum ona.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 iyi de oyunun arayuzu cok uyuduruk oyle bisey yapacagını zannetmem yani.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 alındım şimdi :) yok ya 7-8 sene öncesinin sistemi sonuçta hakikaten öyle kendim oynadım[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 p celeron 1100 512 mb ram , yani o kadar kasacağını zannetmiyorum[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 kardeşimde benzerini flash sayfasında görmüş, eğlenceli bir sürüm diyebiliriz keh keh[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 kasmaz herhalde heren.. o zaman sen manyak hızlı yazıyosun :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Sailor, 08 Ekim 2004 19:20 tarihinde demiş ki: alındım şimdi :) :utaniem:[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Sailor, 08 Ekim 2004 22:22 tarihinde demiş ki: kasmaz herhalde heren.. o zaman sen manyak hızlı yazıyosun :) ya aslında normal kaç senedir yazı yazarım durmadan :p[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bekleyin hazırlıyorum ingilizce olanını[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar