Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oasis Oyun sunar: YazDaSil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
crimsonland de oyunu bitirince boyle bi mod acılıyodu cok eglkenceliydi[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
oha be heren, ben 2300lerde kasıldım bıraktım. Bir daha da oynamam :p. Ama güzel olmuş oyun, zombieli versiyonu vardı bunun bi ara. Yazdıkça zombilere geçiriyordun.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
o konu sorun degil

ilk denemede 1200 felan yaptım

biraz daha denesem daha iyi olur sanırım ama k ucuk yani.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
bi de bence puana gore degilde sureye gore olsa cok daha iyi olur.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
ehem bir de sorunumuz var.. arkadaşın nasıl 6000 küsür yaptığını çözdüm sanırsam.. heren herhalde bilgisayarın biraz eski :)
dükkanda mmx 166, 32 ram ile oynarken 10. seviyede bile hızın benim asıl makinemdeki 3. seviyedeki hıza eşit olduğunu farkettim. yani makine yavaş çalıştığından sanırsam yazılar da yavaş iniyor :)

bir çözüm bulmaya çalışıyorum ona.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196
Mesaj tarihi:
iyi de oyunun arayuzu cok uyuduruk oyle bisey yapacagını zannetmem yani.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
said:
Sailor, 08 Ekim 2004 19:20 tarihinde demiş ki:
alındım şimdi :)

:utaniem:[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
  • Yeni Oluştur...