tamirci Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bana bi yol gösterinde yapalım bişiler istanbulda fln böyle hesaplı güzel iş yapan yerler varmı[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Worth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bostancı sanayi :D varonun dışında suadiyede tuninng dükanı var autotuninng mi ne ismini tam hatırlamıyoum.bostancı lüne parkın orda bi ara sokak var orda da var tuningci. bide opel corsa ? ne kaç model kaç motor felan anlatsana. yani gidip 1.2 araca modifiye yapacak değilsin.yada modeli söle elimdeki ople corsa resimlerini göstereyim sana örnek olarak bakarsın[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Hakkaten bende onu dicektim bi corsa kavgasına daha mahal vermeyin şimdik =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hakkatten he hiç uğraşmasammı corsayla bunu satıp suzuki grand vitara jip almayı düşünüyoruz 2004 model 1.6 ona ne yapska[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Worth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 yanlış anlamayın beyler yok öle bişi 1.2 1.4 olayı değil.yani bence mantıklı olmaz 1.2 araaya herhangi bir modifiye yapmak.masrafa girmeye deymez o yüzden sordum.ama elinde başka imkanın yoksa tabiki eldekiyle idare edicen artık.( sataşma anlaşılmasın yanlı anlaşılmasın ) istersen bi şu corsalara bak biraz lüzumsuz olacak bu resimler.bişeyler gelebilir aklına gözüne çarpan bişi olur sende öle yaparsın. 1 2 3[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder
Worth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bide şuraya bak ya işte bak millet neler yapmış belki hoşuna gidicek bişiler bulursun en azından resim olur senin için[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 yaw ohannes o ilk resim ne öyle naapmış adam corsayı uahuah
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ilk f1 lar 1.2 motor 600hp idi :)[signature][hline]Dragger.Org
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 resimler gerçekten çok hoş o ilk resimdekini sürmeye kıyamam ben ya :)[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ABi ben o arabaya yolcu olarak bile binmem nekadar iğrenç bişeydir ya[signature][hline] V ò d à n | ICQ
ahmet273 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Opel modifiyesinde profesyonel iki firma vardır.İrmscher ve Steinmetz.Irmscher parçaları için opel servislerini kullanabilirsin.Steinmetz için ise istanbulda distribitörlüğü var
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ilk resim birazabartı olmuşda 2 ve 3 gayet güzel[signature][hline]%70 i sadece su olan bir kadın için değmez...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ehe corsaya modifiye resillik resmen ki zaten konulan resimlerdende görülyor sirk arabası gibi olmuş :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 yok kardeşim işte başka araba napalım bizimde canımız çekti :)[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
ahmet273 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: BOccOB, 24 Eylül 2004 21:30 tarihinde demiş ki: Kaldı ki yeni corsalar oldukça şık, modifiyeye luzum olmayan bir tipe sahip... 205 gti ,206 gti-106gti bunlar içinde aynı şeyi düşünürmüsün?
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bostancı sanayi arkadasın dediği gibi oradaki ustalar türkiyenin iyi ustalarındandır[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
heyd Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: BOccOB, 25 Eylül 2004 20:33 tarihinde demiş ki: said: ahmet273, 25 Eylül 2004 02:56 tarihinde demiş ki: said: BOccOB, 24 Eylül 2004 21:30 tarihinde demiş ki: Kaldı ki yeni corsalar oldukça şık, modifiyeye luzum olmayan bir tipe sahip... 205 gti ,206 gti-106gti bunlar içinde aynı şeyi düşünürmüsün? yinede bi focus olsun golf olsun veya a3 olsun modifiyeyi çok daha iyi gösteriyor.bouyt önemli modifikasyonda bana göre. sonuçta 106 falan bu arabaların asıl amacı fransız hnmlarına market falan yolunda yardımcı olmak. ama focus a bakınca araba standart haliyle bile hırçın. golf te güzel ve küçük bi kaç değişiklikle kendini atak bi görünüme büründürüyor. hayır
heyd Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ehhe biraz karıştı burdan devam ediyim :) şimdi diyeceksiniz madem öle 106 gti a ne diyosun? mezar derim tabut derim başka bişey demem :)[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels
ahmet273 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bi araştır 106gti dünyanın en iyi yol tutuşuna sahip otomobillerinden biridir.Hatta bir dergi modifymag olacak yaptığı testte 911 carreradan daha iyi yol tutuşunun olduğunu yazmıştı hatta dünyanın en iyi yoltutuşuna sahip 4. aracı falan yazmıştı.[signature][hline]www.overtuned.com Overtuned Modification Club
heyd Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 heh e acıkcasi istanbul trafigi bu sene iyice cekilmez durumda olucak gibi. eh yol tutuşta çok fazla gerekmiycek gibi :)[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: ahmet273, 26 Eylül 2004 17:21 tarihinde demiş ki: hatta dünyanın en iyi yoltutuşuna sahip 4. aracı falan yazmıştı. kategorisinde veya fiyat/performans oranı ile en iyi 4. olabilir amma velakin subaru impreza, evo lancer, lamborghini diablo, astonmartin ... saymakla bitmez yol tutuşu kral denebilecek aletleri :) öyle bütün araçlar arasında kıyaslanırsa en iyi 4 ü bırak 20 zor olur[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
ahmet273 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Banada ilk duyduğumda öyle gelmişti fakat inan karşılaştırılan arabalar evo...değil aston martin db7,f355 vs...
Worth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 acaba aranızda duyan varmı bilmiyorum ben yeni duydum peugeot 306 ların yol tutuşu çok iyimiş.sebebide arka tekerlerinin virajlarda küçük bi açı yaparak dönmesiymiş.sadece duydum doğruluk payını bilmiyorum.[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder
deviL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 opel corsaya ne kadar motor modifiyesi yaparsan yap %10dan fazla verim zor alirsin ve o %10 icin vercegin paraya yazik olur.
ahmet273 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: deviL, 27 Eylül 2004 10:37 tarihinde demiş ki: opel corsaya ne kadar motor modifiyesi yaparsan yap %10dan fazla verim zor alirsin ve o %10 icin vercegin paraya yazik olur. Modifiyede sınır yoktur.Sadece motorda yapılan chip tuning işlemi ile yüzde on-onbeş güç elde edilir.Bu turbo besleme sistemine sahip otomobillerde 20-25lere kadar yükselebilir. 2100 cc.Vw dahlback golfü incelemeni öneririm.Modifiyeden sonra 600 hp.düşük basınç ile turbo çalıştırıldığında.Yüksek basınçta 900 beygiri geçebiliyor...Daha birçok şey eklenebilir... http://www.rsportscars.com/eng/cars/golf_dahlback.asp[signature][hline]www.overtuned.com Overtuned Modification Club
Öne çıkan mesajlar