athea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 jades tembeli forumda user acmaya usendigi icin ben onun adina atiyorum mesaji :PP Merhabalar, Belki haberiniz vardir diye danismak istedigim bir sey vardi. Turkiye de herhangi bir Sherlock Holmes kulubu, severleri, fun toplulugu vb bir topluluk olup olmadigindan haberdar misiniz? Bu tarz bir yabanci ekip Mart ayinda istanbul ziyareti gerceklestirecekmis. Bir sekilde bana soruldu ama hich bir fikrim yok. Belki sizlerin vardir diye soruyorum. Bilgisi olanlar bana [email protected] dan erisebilirler. Jades budur cabuk yardim edin ortaama :P[hline]what the caterpillar calls the end of the world, the master calls a butterfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Locki Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 Hadi watson koş, birinin sana ihtiyacı var =)[hline]embrace the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 arastirdim, bulamadim ama soyle bisey buldum Sherlock Holmes Calikusu Sok. 5.Levent Tel:(0-212) 281 63 72 (B2) (cafe, bar, restaurant gibi bisey) :/ o heyet Turkiye'ye gelince buraya giderler belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 ehu devil lol o bi bar[hline]what the caterpillar calls the end of the world, the master calls a butterfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 ehe izmirli adam ne bilsin iste gitsinler oraya ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 ehe peki gitsinler madem =o=[hline]what the caterpillar calls the end of the world, the master calls a butterfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 lol:)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar